ben gayet anlasilabilir ve ifade olarak sorunsuz şekilde dusuncelerimi dile getirdim...
Ayrica belirttigim gibi ben olayin tamami icin gereken sureyi verdim..Her hangi bir ek sinirlama ornegin kiril alfabesiyle olusturulduguna emin oldugunuz vakit X harifinin anlamli kelimeler icerisinde ki kullanim sikligi goz onunde bulundurularak gelistirilen algoritmanin bu konuya oncelik vererek daha kisa zamanda sonuca gidilebilmeside bir ihtimaldir ki sureyi kisaltabilir..Nitekim benim verdiğim rakami baz alarak konusacak olursak en son ihtimalde sifrenin bulunabilecegi varsayilirsa zamanlama konusunda bir hataya dusmemis oluruz ama once cikabilecegini de daha yuksek bir ihtimal olarak gorebiliriz.Onun haricinde ben NŞA da sadece maksimum time scope unu vermis oldum..
Ben bunda analitik dusunce disinda bir sey bulamiyorum..Aksine gayet sakinim..ve her zaman dogrudan yanayim..(detay verilmemis olmasi olayin alt kavramlarinin dusunulmedigini ya da iliskilerini ortaya dokecek sekilde tanimlanmadigina isaret etmemeli..)Ayrica ben tez olarak sunmuyorum dediklerimi matematik diliyle anlatilmis evrensel gerçekler...
kınamak mı ? O sizin seciminiz..Benim kalbim bu konuda rahat..
Boyle bir yaklasimda bulundugunuz zaman ben kinama hakkini kendimde gormeden once , yaptigima bakar ve bir kez daha degerlendiririm..Her akilli insanin yapmasi gerektigi gibi..Birakin derdi olan bu ozgur ve Turkiye nin en saygin forumlarindan biri olan
http://www.delphiturkiye.com da kendi dusuncesini kendi uslubuyla! saygi kurallari dahilinde gerek sert gerekse kendi belirledigi x dozajinda ifade edebilsin..
"Çalışmanın iyi yönünü keşfedin.."
Ps : @mege aciklamalarini okudum..Tarzini yanlis anladigimi kabul edesim geldi icimden..Samimi olarak soluyorum..Ama ne demek istedigimi anladigina inanmak istiyorum..ve bu arada temenniler in icin tesekkur ederim..Ayrica bir ipucu vereyim su anda beraber calistigim arkadas microsoft Turkiye odullu cok ama cok genc bir yazilimci..Blowfish le yazmisti.Bana da o bulastirdi..Uzerinde calismak icinde esinlendiğimiz kaynaksa sirlari cozuldugunde bizlerin coktan olecegini varsaydigim bir bilgi kaynagi..