Delphi 2005

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
tanerileri

Delphi 2005

Mesaj gönderen tanerileri »

Eskiden sitenizde , Delphi ile ilgili yenilikler, Yeni delphi versiyonlarının anlatımları ve 'yeni gibi' gibi bölümler olurdu.

Mesela ben niye Delpgi 2005 e geçmeliyim ?

yazılarınızı okuyup , buna kendim cevap verebilirdim.

böyle bir çalışma yapılacakmı ?

Teşekkürler
csyasar
Üye

Mesaj gönderen csyasar »

yeni bir delphi sürümü çıktığında teknolojiyi takip eden arkadaşlarımız zaten görüşlerini/fikirlerini/yorumlarını yazıyorlar. delphi 2005 diye bulacaksınız. ben sizin yerinize arama yaptım ve delphi 2005 ile alakalı 2 sayfalık içerik buldum. bunlar sanıurım sorularınızı cevaplar...

ayrıca ben halen delphi6+infopower :lol: +freereport + fb kullanıyorum. son derecede rahatım. bir üst sürümü almaya(para harcamaya) gereksinim duymadım. varsın programa .net destekli diye reklamını yapmayayım ne yazar. çok da önemli değil. win32 uygulamaları yazacaksam zaten delphi6 ile yazıyorum. asp.net kullanacaksam da C# personel yeter de artar bile bence...
Kullanıcı avatarı
NetZero
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen NetZero »

s.a

bence yeni teknolojilere acik olmali ve urunleri yeni platform uzerinde gelistirmeliyiz.

neden 1 : yeni platform a gecisimiz sonra ki herhangi bir zaman diliminde zaten mecburi olacagindan simdiden gecip o zaman dilimi gelene kadar uzmanlasirsak cok daha akillica bir girisimde bulunmus oluruz..

neden 2 : mobilite kavrami icin .NET in gucunden faydalanmak gerkiyor..HA ben eski tas eski hamam devam ederim ya da ben java da da isimi gorurum diyorsaniz google da bir arama yapmaniz yeterli olacaktir..NET in vizyonu en az 15 yıllık bir gelecek sagliyor biz yazilimcilara.ve microsoft da bunun garantisini veriyor..Noroteknoloji kavrami materyal olarak gundeme geldiginde 0 ve 1 zaten yetiyordu ahaaaaaa 2 (olabilirlik state i) de nerden cikti dememeli..

neden 3 : yeni teknoloji platformu beraberinde yeni gelistirme ve test araclari sundugundan bu nimetlerden de maksimum verimlilik icin faydalanmali..

neden 4 : borland microsoft la dunya capinda ilk destek veren firma unvanini tasiyor.Bu da bizi ister istemez vizyonumuzu bekliyor..

ve nedenler saymakla bitmez...

en onemli kavramlar basliklar halinde
1. tecrube icin zaman in iyi kullanımı.
2. yeni teknoloji platformu ile yeni teknolojilere adaptasyon hizinin arttirilabilir olmasi
3. reklam unsuru olarak + deger katmasi.
4. mobilite
5. kullanım kolaylığı ve genis bir library destegi
6. vs vs...

.NET e gecin ve millet yeni yeni gecerken siz uzman olun..ve kalan vaktinizi daha profesyonel projelere ayirin..

Sevgiler & saygilar..
c#

:alsana: :boks: