Arkadaşlar benim yapmak istediğim dosya şifrelemek değilde klasör şifreleme işlemi.Yani klasör şifreli olacak ama içindeki dosyalar şifresiz...
Turbopower lookbox ile dosyaları şifreleyebiliyorum.Klasörü nasıl şifrelerim.Programda web sayfaları ve resimler var.Resimler html dosyasında.Tek tek dosyaları şifrelemek programı yavaşlatacak...Bunun yerine klasöürü nasıl şifrelerim..
Klasör şifreleme
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Klasör şifreleme
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır...
BALZAC
Bana bir harf öğretenin kulu kölesi olurum..
HZ.ALİ
BALZAC
HZ.ALİ
kardeş
google.com'da arama yaparsan 10 sayfalık sonuç çıkıyor. buradan sonrasında da biraz ingilizceni konuşturman lazım.
anahtar kelimeler(cümle) ve sonuçlar sayfası:
google.com'da arama yaparsan 10 sayfalık sonuç çıkıyor. buradan sonrasında da biraz ingilizceni konuşturman lazım.
anahtar kelimeler(cümle) ve sonuçlar sayfası:
- folder encryption with delphi
free bir component kardeşim
http://www.torry.net/quicksearchd.php?S ... &Title=Yes buradan indir...
http://www.torry.net/quicksearchd.php?S ... &Title=Yes buradan indir...
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...
-
- Üye
Adminler Kusura Bakmasın..
Merhaba Ali Rıza Kardeş İmzanda Şöyle Bir Yazı Yazmışın;
BALZAC
HZ.ALİ
"Bana bir harf öğretenin (kulu) kölesi olurum..
HZ.ALİ"
Kulu Değil Öyle Bir Söz Yok, haşa öğretmenini Allah Olarakmı görüyorsun tapıyormusun yani saçmalama, birşeyi gelişi güzel yazmayın arkadaşlar !
BALZAC
HZ.ALİ
"Bana bir harf öğretenin (kulu) kölesi olurum..
HZ.ALİ"
Kulu Değil Öyle Bir Söz Yok, haşa öğretmenini Allah Olarakmı görüyorsun tapıyormusun yani saçmalama, birşeyi gelişi güzel yazmayın arkadaşlar !
-
- Kıdemli Üye