Merhaba Arkadaşlar,
SQL 2000 server 'da table' oluşturuyorumda, yanlız autoinc (otomatik artan sayı) alanı yok. Benim SQL sürümündemi bir sorun var yoksa ne yapabiliriz. SQL 2000 'de autoinc bir alan tanımlaması yapamıyormuyuz.
SQL 2000 'de otomatik artan sayı (autoinc) alantipi
Ben genelde autoinc kullanırım ama logo unity de bu artan sahaları ayrı bir tabloda tutuyorlar ordan okuyup kendileri bir artırıyorlar. Bu ikincinin ne gibi bir faydası olabilir? İstadikleri zaman bu sayıyı geriye alabilirsin ama autoincte yapamazsın. Veya sen kendi sahana dire 1 2 3 yazmazsında A1 A2 A3 yazacak olursun o tablodan alır bir artırır kendi tablona başına sonuna ne ekleyeceksen ekler onu yazarsın.
Bakşa da nasıl bir avantajı veya dezavantajı vardır bilemiyorum

Logo herşeyi dos'takinin aynı şeklinde Windows'a geçirdiği için yapıyor. Ben bir ara heveslenip incelemiştim ama Windows'un nimetlerinden zerre faydalanmamışlar. Hiç incelemeyin bile (işiniz yoksa) ve kesinlikle örnek almayınnaile yazdı:Ben genelde autoinc kullanırım ama logo unity de bu artan sahaları ayrı bir tabloda tutuyorlar ordan okuyup kendileri bir artırıyorlar. Bu ikincinin ne gibi bir faydası olabilir? İstadikleri zaman bu sayıyı geriye alabilirsin ama autoincte yapamazsın. Veya sen kendi sahana dire 1 2 3 yazmazsında A1 A2 A3 yazacak olursun o tablodan alır bir artırır kendi tablona başına sonuna ne ekleyeceksen ekler onu yazarsın.