Delphiye yeni başlayanlar

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
velitoprakci
Üye

Delphiye yeni başlayanlar

Mesaj gönderen velitoprakci »

Merhaba
Ben Mugla Universitesi Meslek Yükek Okulu Bilgisayar Operatörlügü ve Teknikerligi bölümünü bitirdim.Programcilik üzerine yogunlasmak istiyorum. 2 seneden beri delphi dersini gördüm. Ama ben programciliktan yapamam diye çekiniyordum. Proje olarak delphide otel programi yaptim(isterseniz kodlariyla beraber gönderebilirim) Bu bana biraz güven verdi. programciligi sevmemi sagladi. Şöyle bir gözden geçirdim programi, çogu seyi unutmusum. Bu yüzden delphiyi yeniden ögrenmeye karar verdim. Ama beni bu konuda yönlendirecek biri gerekir diye düsünüyorum. Bende size yazmaya karar verdim. simdi yeniden baslamak için ne yapmam gerekiyor. Öneri ve görüslerinizi büyük bir sabirsizlikla bekliyorum. IYI ÇALISMALAR

Veli Toprakçı
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

Öncelikle hem okul hem de Delphi'ye dönüş kararınız hayırlı olsun...

Tabi seviyenizin ne durumda olduğunu bilememekle birlikte eğer elinizde yapmayı düşündüğünüz bir proje varsa onu yaparken Delphi bilginizi geliştirebileceğinizi düşünüyorum.

Kitaplara ilaveten bu site (http://www.delphiturkiye.com) ve bu forum (http://www.delphiturkiye.com/forum) sizin için iyi birer kaynak olacaktır. Sitedeki ipuçları, örnekler, forumdaki makaleler... Bunları okumanızı ve forumu takip etmenizi öneririm. Takıldığınız yerlerde hiç çekinmeden foruma yazarak fikir sorabilirsiniz. Muhtemeldir ki takıldığınız konu ile ilgili daha önceden de bazı mesajlar atılmış olabilir bunu da Arama bölümünden aramalar yaparak bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
undefined
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen undefined »

Benden sana tavsiye. Nesneye yönelik programlama öğrenmeye çalış. İlk başlarda zor gelsede sonraları çok rahat ediceksin. Kolay gele... :wink: