Medeni durumunuz?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.

Medeni durumunuz?

Anket 13 Ara 2004 01:05 tarihinde bitecek

Bekarım
33
41%
Sözlüyüm
7
9%
Nişanlıyım
1
1%
Evliyim
12
15%
Evli ve Çoçuklu
26
33%
Dul
1
1%

Toplam oy: 80

oguzozturk74
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen oguzozturk74 »

Evliyim ve 1,25 çocuk babasıyım . 8) 8) 8)
Kullanıcı avatarı
bortecine007
Üye

algoritma:)

Mesaj gönderen bortecine007 »

sherlockholmes demişki;
programcı dediğin az biraz bekar olacak , kolay değil o kadar algoritmahnın altından kalkmakkk .....
Sözlüyüm ve gelecek yaz algoritmaların altından iki kişi kalkacaz inşallah :wink:

Dua ile...
Yan çizdim,yan çizdim,Jandarmaya hürriyete
Çok sevdiğim bir millete yan çizdim
Yan çizdim,yan çizdim,başım döndü,vurdum öldü
Sebep oldum adalete,yan çizdim

Osman ÖZTUNÇ
Kullanıcı avatarı
futbolcu
Üye

Mesaj gönderen futbolcu »

Biraz da biz övünelim evliyim :wink: Bir çocuğum var.
Allah iyi insanlara iyi eşler nasip eylesin.
Bilgi çoğaldıkça krallar ölür
snofru
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen snofru »

Oğuz abimi kızdırmayalım...

Sevgi, Saygı, Linux :lol:

Taner DOĞAN
En son snofru tarafından 03 Ara 2004 08:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
oguzozturk74
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen oguzozturk74 »

Taner kardeş bence yanlış foruma takılıyon. O aradığını burada bulabileceğini pek sanmam. :D
Kullanıcı avatarı
muskut
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen muskut »

Bilgisayarımla evliyim ve 2 tane nurtopu gibi mouse'um var. Hepsi ellerinizin içinden öperler :)
Kullanıcı avatarı
efkan
Üye
İletişim:

Mesleğimiz kötü arkadaşlar...

Mesaj gönderen efkan »

evet mesleğimiz bence çok kötü bir meslek.Biryerlere gelebilmek için gerçekten kendinizden gençliğinizden belkide sağlığınızdan birşeyler vermemiz gerekiyor.Halbuki sosyal bir iş olsa :) şöyleki (kendim için konuşuyorum)bilgisayarla çok vakit geçirdiğimden artık insanlarla konuşurken kekelemeye ve istediğimi direkt anlatamamaya başladım.Bu druma üzülüyorum :cry: ama sorarsanız bir yere geldin mi ? -hayır..
en basitinden delphide halen çok zayıfım.
İşte bu yüzdendirki bilgisayar programcısı arkadaşlar piyasaya girmeden önce (öğrenciyken)çok atik çok pozitif ve çok zeki olarak gözükürlerken bir işe başlayınca kişiliğimizi kaybediyoruz(YALNIZ ÇALIŞIRKEN ÖYLE :)) arkadaşlarımla bir araya geldiğimde hep dinleyen oluyorum.Hem de ben :) hatta bazıları bu halimden sıkılıyor.
Kitap okumak : kitabın görsel halini bile monitöre bakmaya bıktığımdan izlemezken , gözler yanmaya başlayıp kitap kapakların kapaklarını bile kaldırmadan kapatırken bu halim çok doğal.Neyseki üretken milletiz vesselam.. maillerdeki karikatürler , fıkralar , yazılar olmasa iyice kopar yosun tutarım herhalde :)
herkese iyi çalışmalar bu yazı üzerine yorum bekliyorum.Adminim bi öncülük etsin :)
Bilgisayar Programcısı/Analyst ve Sistem Yöneticisi
Kullanıcı avatarı
efkan
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen efkan »

harika yazmışın MUSKUT... :)
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Selamlar,

Evli ve Çocuklu = Al Bundy :)

Hem Evliyim hem de biri prenses (9 yaşına bastı) biri cadı (Mayısta 3 yaşında olacak inşallah) iki adet kızım var. (Allah hepimizinkini bağışlasın)

Tartışma başlatayım,

İyi programcının erkek çocuğu olmaz !...

Çocukları olanlar sesleniyorum, çocuklar ne alemde? Kaç çocuk kaçı kız kaçı erkek?

Sevgiler
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

ilki erkek, ikincisi kız 2 çoçuğum var abi. Demekki sonradan iyi programcı olmuşum :lol:
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Mustafa'm Admin'im,

Sen işi kotarmışsın :) Bakalım diğerlerinin hali nedir?

Heheheheheeeeee
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Kullanıcı avatarı
efkan
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen efkan »

Ama Mustafa Hocam sen kaç yaşında evlendin ki ben senin ismini ilk Üniversitedeyken duymuştum. 1999 yıllarında felan.Hocam demekki sen öncedende çok iyi programcımışın.
Vel hasıl kelam ben önce bu işten para kazanacam , evlenecem ..
sanıyorum önümde bi 20 yıl daha var.. :cry:

Evli ve Çocuklu tüm Hanımları ve Bayları gerçekten kutluyorum.Forumda bir 1,25 okudum :) Allah sağlıklı ve hayırlı bir çocuk verir İnşallah.

ben bekarların müzdaripliğini yazmasını beklerken evliler Mesut oluşunu yazdı harika gerçekten :D umutlandırıyorsunuz.. önümüzü açıyorsunuz sağolun varolun...
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

24 yaşımda evlendim hocam.

İlk çoçuk erkek olunca arkadaşlar iyi programcının erkek çoçuğu olmaz deyip gaza getirdiler beni :lol: Gerçi ben hala iyi programcı görmüyorum kendimi ama en azından kız çoçuğu sahibi olarak, o şartı sağladık 8)

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
kefukar
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kefukar »

S.A.
Siz üstadların arasında daha "Delphi niye Delphi olmuş?" sorularını arayan benim gibi apacemi bir garibin haddine düşmez belki ama ben de bu konuda birşeyler yazmak istedim müsadenizle:
- Evliyim 2 oğul emanetim var. Bana emanet edilen (Allah (C.C.)tarafından).
- Evlilik güzel şey tabi huzurun varsa, Çocuk daha da güzel ama hakkıyla tetiştirebilirsen...
- Günümüzde doğru eşi bulmak gerçekten çok zor. Herkez yeri geliyor iki yüzlü davranışlar sergiliyebiliyor, farkında bile olmadan... Bence istediğiniz kadar flört edin, nişanlı kalın farketmez hiç bir kızı %100 tanıyamazsınız evlenmeden....
- Ve nacizhane bir tavsiye evlilikte sevgi, güzellik ve aştanda önemli olan şey karşılıklı saygı... Saygı yoksa diğerleri geçici...
- Allah herkezin gönlüne göre eş versin....
S.A.
Kullanıcı avatarı
efkan
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen efkan »

KEFUKAR her satırını doğru yazmış.Evlilikte her iki tarafada düşen ve birbirlerine her zaman güveni sağlayacak yegane görüş SAYGI dır.Bir gün bankaya işim düşmüştü çok sevimli ve 20 li aşıklar gibi gözüken yaşlı bir çifte genç çocuk sordu "Amca Allah daha büyük mutluluk versin.Sırrı nedir bu işin..." yaşlı amcadan çıkan tek cümle "bir ömür SAYGI..." :)
Mustafa Bey siz artık iyi bir programcısınız.Delphi bence bundan ibaret.Artık hayal ettiğiniz herşeyi programlayabiliyor olmalısınız.Daha ne :) herşeyinizle tam bir programcısınız.
Otomasyon Teknolojileri(PLC vs.) konusunda yeni bir forum eklense nasıl olur? Sanıyorum bu işle pek uğraşanımız olmadığından gereksiz gözükebilir. kimseye ekstra iş çıkarmak istemem :)
Programlama , WEB teknolojileri ve veritabanı var.Birde Robot Kontrolleri yada PLC başlıklı bir forum olsa nasıl olur acaba.Yada sadece makale şeklinde yazılar.
Herkese iyi çalışmalar...
"Kuvvetli insan, kendi kendini yenen insandır..." HZ. MUHAMMED(S.A.V.)
kendinizi yenin bu gün 5 dakika daha fazla çalışın.. :)