delphi7 yada 6 dada yapmak mümkün mü?
delphi7 yada 6 dada yapmak mümkün mü?
Çok kısa bir dönem delphi8.net kullandım orada kod yazarken yazma işi bitince sol taraftaki - işaretine basarak yazdığımız kodu yada procedure tek satıra indirgemek mümkündü ve sol taraf artık + işareti oluyordu indirgenen satırda procedure ismi ile görünüyordu.kullanan arkadaşlar anlamıştır. muhtemeln begin end arasını kapama mantığı var... sorum şu bu kolaylığı delphi7 veya 6 da kullanmak mümkün mü? extra birşey yükleyerek yani.
CodeRush ile belki yapılabilir. http://www.devexpress.com
Ancak CodeRush'ı kullananlar ya çok seviyorlar ya da hiç sevmiyorlar. Ben bir kere kurmuştum. Baştan sona herşeyi değiştiriyor + biraz hantallaştırıyor. Onun için hemen geri kaldırmıştım.
Kolay gelsin.
Ancak CodeRush'ı kullananlar ya çok seviyorlar ya da hiç sevmiyorlar. Ben bir kere kurmuştum. Baştan sona herşeyi değiştiriyor + biraz hantallaştırıyor. Onun için hemen geri kaldırmıştım.
Kolay gelsin.
sen sevmedi isen ii değildir mustafa abi. ama mecburum iki arkadaş bir proje yazıyoruz arkadaşım delphide yeni, ve procedur ve fonkiyon pek kullanmıyor. benimde vaktim yok analtayım. bir button un altına yaklaşık 500 satırdan fazla kod yazmış ve bazı hatalar var düzelmek için aşağı yukarı git gel başım döndü doğrusu.
söylediğiniz şeyi kurup deneyeyim belki daha rahat olur. kolay gelsin abi teşekkür ederim