telefondan ses kaydetme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mustafaozdemir
Üye

telefondan ses kaydetme

Mesaj gönderen mustafaozdemir »

merhaba arkadaşlar daha önce de buna benzer bir soru sormuştum ama bir adım aşama kaydettim. modem den bir telefonu aradığım zaman karşılıklı olarak sesi kaydedebiliyorum. ama dışarıdan açtığımda sesi kaydedemiyorum. bir hata veriyor. şuanda tam hatırlamıyorum. apax bileşenini kulanıyorum. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Asri
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen Asri »

Selam,

Bu işlemi nasıl yaptığını yazarsan ve kaynak kodunu göndrebilirseizim açımızdan dan iyi olur. Ses kaydetme ve karşı tarafı arayıp ona ses dosyası dinletme procedure bana da lazım.

Selamlar, saygılar.
Öğrenmek ve öğretmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

Asri yazdı:Selam,

Bu işlemi nasıl yaptığını yazarsan ve kaynak kodunu göndrebilirseizim açımızdan dan iyi olur. Ses kaydetme ve karşı tarafı arayıp ona ses dosyası dinletme procedure bana da lazım.

Selamlar, saygılar.
örnek
C:\Program Files\Borland\Delphi7\tpapro_4_06\examples\delphi\ExRecord.dpr
bileşen :ara apro
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kullanıcı avatarı
mustafaozdemir
Üye

mege nin dediği gibi apro bileşenlerindeki örneklerle bu işlemi yapıyorum. orda örnekler var. ama problem dışarıdan arandığında ses kayıt işleminde.
bileşenin bi özelliğini değiştirmek gerekiyo olabilir ama. uğraştım çözemedim. biraz daha uğraşalım bakalım.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

merhaba.
peki ses kaydetmek için illa o bileşeni kullanmak zorunda mısın?buna göre bi çözüm aramakta fayda var.
Kullanıcı avatarı
mustafaozdemir
Üye

evet o bileşeni kullanmak zorundayım.
J5-VRFD
Üye

Mesaj gönderen J5-VRFD »

.
ExRecord.dpr örnek uygulamayı çalıştırdığımda sadece bir iki saniye kadar kayıt yapıyor.

MaxMessageLength özelliğini nekadar artırsamda kayıt suresini uzatamadım.
Kayıt süresini uzatmak için başka ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor ?