Programcılık neden bu kadar zor

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
betrayer
Üye

Programcılık neden bu kadar zor

Mesaj gönderen betrayer »

s.a.

ya allahıma çok şükür aklım yerinde , Allah sağlıkda vermiş. düşünmede düşünüyorum.. ama neden bu delphide program yazmak bu kadar zor benım için. anlamış değilim.. inanılmaz derecede çok kodlar var.. bir hide özelliğine benzer özellik birden fazla komuta yapılıyor..
program yazmak o kadar zormu isyanlara girdim valla.. program yazmak üretmeyi çok seviyorum. ama gel gorki deli oluyor adam.. şu anda o kadar sinirliyim ki.. onumde program var sorun var sinirden sorumu soracağıma derdimi anlatıyorum. fi,tir eder bu programlama işi adamı.. dun akşam sinirden mause vede kalvye yi kırdım.... bana yardım lütfen... sevgilerimle..
SEvgilerimle ALİ
-------------------------------------------------------

Hiç birşey İmkansız değildir.. YEterisz OLan Zamandır..
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

A.S.

hocam ben ilk olarak herkesin programcılık yapması gerektiği kanaatinde değilim. Eğer bu işten para kazanmıyorsanız, bilgisayar bölümlerinde öğrenci değilseniz mevcut programları daha iyi öğrenip işinizi mevcut programlarla halletmek daha uygun.

Bunların dışında hobi olarakta programlama ile uğraşabilirsiniz. Evet dediğiniz gibi biraz can sıkıcı olabilir. Ayrıca yaş ilerledikçe de oturup kod yazmak zorlaşıyor maalesef.

Bir de elinizde proje yoksa, rastgele kodlar yazıyorsanız bu da isteğinizi azaltır. Bir proje belirleyip onu yazmaya çalışın.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

A.S.

Sanırım S.A. (Selamın Aleyküm demek, A.S.'de Aleyküm Selam demek) Yanılıyorsam düzeltini lütfen arkadaşlar.

Bu arada meslek nedir ve ne işle meşgulüz? Çok merak ettim :)

Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/