Herkese merhaba
AbvclMeterlink componentinin meter kısmına abmeter1 componentini ekledim. AbZipper in archive progress kısmına da AbVCLMeterLink1 ekledim. Fakat çalıştırtmaya başladığım zaman 'AbMeter1' has no parent widget hatasını veriyor. Bu hatanın kaynağı nedir . Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Abbrevia nın AbMeter tools u ile ilgili hata
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Bu componentlerin kullanım amacı nedir? ilk defa duydumda 
Kolay Gelsin...

Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
http://www.delphiturkiye.com/index.php?page=tpos.htm
Açıklamalar
* Abbrevia 3.0.4 sıkıştırma araçları componentidir. Bu component yardımı ile zip, Microsoft CAB, tar ve gzip formatlarını okuyabilir, bu formatlarda dosyalar oluşturabilirsiniz.
* Abbrevia tamamen PKZIP 4 formatıyla uyumlu zip dosyaları oluşturmaktadır.
* tar ve gzip formatları daha çok Linux işletim sisteminde kullanılmaktadır.
* Abbrevia ile oluşturulan zip, tar ve gzip dosyalarını hem Windows'ta, hem de Linux'ta açabilirsiniz.
* Abbrevia ile self-extract (hiç bir sıkıştırma programı olmadan, kendi kendine açılabilir sıkıştırılmış exe'ler) oluşturabilirsiniz.
* İşlemler sırasında süreci gösteren görsel bileşenlere de sahiptir. Mesela işlemin ne kadarının bittiğini gösteren progress bar gibi.
* Abbrevia COM Object yardımı ile web çözümlerinizde de bu konudaki ihtiyacınızı karşılamaktadır.
Açıklamalar
* Abbrevia 3.0.4 sıkıştırma araçları componentidir. Bu component yardımı ile zip, Microsoft CAB, tar ve gzip formatlarını okuyabilir, bu formatlarda dosyalar oluşturabilirsiniz.
* Abbrevia tamamen PKZIP 4 formatıyla uyumlu zip dosyaları oluşturmaktadır.
* tar ve gzip formatları daha çok Linux işletim sisteminde kullanılmaktadır.
* Abbrevia ile oluşturulan zip, tar ve gzip dosyalarını hem Windows'ta, hem de Linux'ta açabilirsiniz.
* Abbrevia ile self-extract (hiç bir sıkıştırma programı olmadan, kendi kendine açılabilir sıkıştırılmış exe'ler) oluşturabilirsiniz.
* İşlemler sırasında süreci gösteren görsel bileşenlere de sahiptir. Mesela işlemin ne kadarının bittiğini gösteren progress bar gibi.
* Abbrevia COM Object yardımı ile web çözümlerinizde de bu konudaki ihtiyacınızı karşılamaktadır.
-
- Üye
Teşekkür ederim.
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.