interbase mi? FireBird mi?

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
gulon
Üye

interbase mi? FireBird mi?

Mesaj gönderen gulon »

Arkadaşlar
paradox veri tanı kullanıyorum fakat sorunlardan kurtulamıyorum. veri tabanlarında 250bine yakın veriyle çalışıyorum tahmin edersinizki program ağ ortamında çok yavaşlıyor. interbase veya FireBird e geçmek istiyorum fakat paradoxların yapısını bozamam (yani programı yeniden yamak zorunda kalıcam) bu yapıları bozmadan bu veri tanlarından birine geçişi nasıl yapabilirim?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

iyi çalışmalar..
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Birkaç şey hatırlatmama izin verin lütfen. 1. Lütfen forum kurallarını okuyun 2. :ara Arama yaparak pekçok bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Forum çok geniş bir arşive sahip.

Tabii ki FireBird. Birçok nedeni olmakla beraber en büyük nedeni tamamen duygusal. Firebird bedava.

Geçiş içinde anahtar kelime datapump. datapump yazarak aratın, verileri nasıl firebird'e atabilirsiniz, mesajları inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

ibpump da ayrı bir alternatif, ibpump diye aratırsanız gelen aslıklar isinizi gorecektir. meela bunlardan bir tanesi
viewtopic.php?t=3123&highlight=ibpump
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME