normal makinede IIS aracılığıyla çalıştırdığımda sorun çıkarmıyor , upload ettiğimde ise problem üzerine problem.
server.createobject ile obje oluşturamıyorum hata ne olabilir. bir de sayfanın sonuna counter ekledim , basit bir şe text dosyasını açıyor değeri bir artırıyor. ama bunu ekledikten sonra ana sayfaya girişite kullanıcı adı ve parola istiyor?
brinkster de asp problemleri
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
brinkster ücretli servise geçti , am ben üyeliği önceden ücretsiz olarak açmıştım ve hala üyeliğim devam ediyor hesabıma girebiliyorum doyalarımı filan değiştirebiliyorum , sayfayı değişitirebiliyorum. benim sıkıntım ASP dilini iyi bilmememden kaynaklanıyor.
server.objectcreate komutunu kullanınınca hata alıyorum, daha önceden brinkster'den site yayınlamış olan varsa cevap yazarsa sevinirim.
...
server.objectcreate komutunu kullanınınca hata alıyorum, daha önceden brinkster'den site yayınlamış olan varsa cevap yazarsa sevinirim.
...
-
- Üye
- İletişim:
server.createObject ile bir instance'ını oluşturmak istediğin bileşen sunucuda kurulu değilse hata alırsın.
Brinkster zaten bedava sunucularında tüm bileşenleri desteklemiyor. Daha iyi hizmet, seçenekler istiyorsan paralıya geç şeklinde bir mantıkları var adamların ki haklılar..
Verdiği hatayı da buraya yazarsan daha iyi bir yorum yapılabilir.
Brinkster zaten bedava sunucularında tüm bileşenleri desteklemiyor. Daha iyi hizmet, seçenekler istiyorsan paralıya geç şeklinde bir mantıkları var adamların ki haklılar..
Verdiği hatayı da buraya yazarsan daha iyi bir yorum yapılabilir.
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye