ÇALIŞAN PARADOX A BAĞLANMA
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ÇALIŞAN PARADOX A BAĞLANMA
Mehabalar delphi ile yapılmış ve veritabanı database yani paradox olan bir program var ben bu program açık ve çalışırken veritabanına bağlanarak verileri sql servere aktarmak istiyorum bağlanmaya çalıştığım zaman directory is controlled by other .NET file hatası alıyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
En son OZAY tarafından 07 Şub 2024 02:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: ÇALIŞAN DATABASE E BAĞLANMA
Merhaba,
"Veritabanı database olan" ile ne demek istediniz? Sorduğunuz soru daha çok .NET ile ilgili gibi. Delphi ile ilgili forumda aradığınız yardımı bulabilir misiniz emin değilim.
"Veritabanı database olan" ile ne demek istediniz? Sorduğunuz soru daha çok .NET ile ilgili gibi. Delphi ile ilgili forumda aradığınız yardımı bulabilir misiniz emin değilim.
database yani BDE delphi7 ile yazılmış tablolar bir program forumda aradım ama bulamadım dosya adı uzantısı örnek test.db
BDE ve test.db dediğinize istinaden Paradox veritabanı olması çok olası.
.NET ile paradox veritabanı bilgilerini okuyabilir misiniz emin değilim açıkçası.
.NET ile paradox veritabanı bilgilerini okuyabilir misiniz emin değilim açıkçası.
Re: ÇALIŞAN PARADOX A BAĞLANMA
paradox a aynı anda bir bağlantı ile erişebilirsin. Dosyaları başka bir yere kopyala ve orada bağlanmayı dene, tabi kopyalamaya da izin verir mi? denemek gerek. Kopyalansa da sağlıklı bir yöntem olamayacaktır.
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
FreeMan 35.5
dosya kopyalamaya izin veriyor ama aynı anda çalışan program veri yazarken kopyalama yaparsam hata veriyor paradox tablo da bozulma yapıyorfreeman35 yazdı: 08 Şub 2024 09:56 paradox a aynı anda bir bağlantı ile erişebilirsin. Dosyaları başka bir yere kopyala ve orada bağlanmayı dene, tabi kopyalamaya da izin verir mi? denemek gerek. Kopyalansa da sağlıklı bir yöntem olamayacaktır.
benim istediğim ana bilgisayardaki programda kayıtları kontrol edecek bir program yazacağım kayıt sayısı artınca sql e yazdırmak istiyorum bunu yapan var yine delphi ile arka planda çalışan bir program var yeni kayıt gelince veriyi sql e kaydediyor
Bu uygulamayı .NET ile mi geliştirmek istiyorsunuz?OZAY yazdı: 08 Şub 2024 11:25 ana bilgisayardaki programda kayıtları kontrol edecek bir program yazacağım
Önerim paradox a karışma, kelime anlamı dahi "karmaşa" demek 
sorunu detaylı şekilde yazmadığından varsayım üzerine konuşuyoruz.
"bunu yapan var yine delphi ile arka planda çalışan bir program var yeni kayıt gelince veriyi sql e kaydediyor" o zaman o "sql" dediğin şeyin üzerinden yapacaklarını yap

sorunu detaylı şekilde yazmadığından varsayım üzerine konuşuyoruz.
"bunu yapan var yine delphi ile arka planda çalışan bir program var yeni kayıt gelince veriyi sql e kaydediyor" o zaman o "sql" dediğin şeyin üzerinden yapacaklarını yap
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
FreeMan 35.5
FreeMan 35.5