Tam sayfa reklam
Tam sayfa reklam
Merhabalar arkadaşlar
Delphide hazır bulunan Tbannerad komponentiyle kucuk serit admobs reklam ekleyebiliyorum ama bir türlü tam sayfa reklam ekleyemedim. Tbannerad komponentiyle tam sayfa reklam eklemek mümkün mü bu konuda çalışma yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Delphide hazır bulunan Tbannerad komponentiyle kucuk serit admobs reklam ekleyebiliyorum ama bir türlü tam sayfa reklam ekleyemedim. Tbannerad komponentiyle tam sayfa reklam eklemek mümkün mü bu konuda çalışma yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Re: Tam sayfa reklam
Merhaba;
Uygulamanız için Google rekam üyeliği oluştururken, "reklam birimine ad verin” başlığı altında “Banner” veya “Geçiş” butonlarını kullanarak, bir reklam tipi oluşturabilirsiniz.
Geçiş tipini seçerseniz reklamınız tam ekran olarak açılacaktır.
İyi çalışmalar...
Uygulamanız için Google rekam üyeliği oluştururken, "reklam birimine ad verin” başlığı altında “Banner” veya “Geçiş” butonlarını kullanarak, bir reklam tipi oluşturabilirsiniz.
İyi çalışmalar...
Merhabalar
Fesih hocam öncelikle cevabiniz icin tesekkurler. Hocam peki Tbannerad nesnesi uzerinde ayarlama yapmak gerekiyomu yoksa hocam direk tam ekran olarak aciliyormu simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
Fesih hocam öncelikle cevabiniz icin tesekkurler. Hocam peki Tbannerad nesnesi uzerinde ayarlama yapmak gerekiyomu yoksa hocam direk tam ekran olarak aciliyormu simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Rica ederim.
Başka bir özelliğini set etmeye gerek yok.
TBannerAd nesnesini load etmeniz yeterli olacaktır.
Başka bir özelliğini set etmeye gerek yok.
TBannerAd nesnesini load etmeniz yeterli olacaktır.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
tam ekran reklam turu Interstitial Ads olarak geciyor.fesiharslan yazdı:Merhaba;
İyi çalışmalar...
https://developers.google.com/mobile-ad ... requisites
xe6-7 zamanlarinda tbanner bileseni bu reklam turunu desteklemiyordu ve bu reklam turu icin bir kac takla atmak gerekiyordu. berlinde bu destek geldi mi emin degilim.
http://www.danielespinetti.it/2015/04/h ... -with.html
Merhabalar Sadettin hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum hangi versiyon delphi kullandığımı konuda belirtmemişim bunun için kusurabakmayın. Hocam Delphi Xe8 Kullanmaktayım şuan uygulamamda bu versiyon delphide yazılmıştır ve yayındadır. Sizin cevabınızda hocam xe6 ve xe7 için eklemeler yapmak gerektiğinden bahsetmişsiniz bu durum xe8 için geçerli mi aceba yoksa fesih beyin belirttiği gibi ekleme yapmadan bu işlemi gerçekleştirmek mümkün mü şimdiden çok teşekkür ederim cevabınız için iyi çalışmalar.sadettinpolat yazdı:tam ekran reklam turu Interstitial Ads olarak geciyor.fesiharslan yazdı:Merhaba;
İyi çalışmalar...
https://developers.google.com/mobile-ad ... requisites
xe6-7 zamanlarinda tbanner bileseni bu reklam turunu desteklemiyordu ve bu reklam turu icin bir kac takla atmak gerekiyordu. berlinde bu destek geldi mi emin degilim.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
xe8 bende mevcut degil malesef. deneyip bakmaniz gerekiyor.
Tam sayfa reklam için çok uğraştım ve bir arkadaşın sayesinde bu işi çözdük.İsteyen olursa ekleyin yardımcı olayım. skype: ogrtmisatunc
Hocam dediğiniz gibi yaptım test modeyi true yaptım ama sadece banner geldi sebebi ne olabilir.fesiharslan yazdı:Merhaba;
İyi çalışmalar...

- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Merhaba;codder71 yazdı:Hocam dediğiniz gibi yaptım test modeyi true yaptım ama sadece banner geldi sebebi ne olabilir.fesiharslan yazdı:Merhaba;
İyi çalışmalar...
Google tam ekran Reklam Servisi İşlem adımlarını yeniden kontrol edin.
1- Project > Options > Entitlement List sekmesinde, AdMob Service alanını True yapın.
2- Form üzerine bir adet TBannerAd nesnesi yerleştirin.
3- TBannerAd.TestMode özelliğini True yapın.
4- Formun OnCreate olayına aşağıdaki kodu yazın.
Kod: Tümünü seç
BannerAd1.AdUnitID := 'AdUnitIDniz';
5- Formun OnShow olayında reklamı başlatın.
BannerAd1.LoadAd;
İyi çalışmalar...
fesiharslan yazdı:Merhaba;codder71 yazdı:Hocam dediğiniz gibi yaptım test modeyi true yaptım ama sadece banner geldi sebebi ne olabilir.fesiharslan yazdı:Merhaba;
İyi çalışmalar...
Google tam ekran Reklam Servisi İşlem adımlarını yeniden kontrol edin.
1- Project > Options > Entitlement List sekmesinde, AdMob Service alanını True yapın.
2- Form üzerine bir adet TBannerAd nesnesi yerleştirin.
3- TBannerAd.TestMode özelliğini True yapın.
4- Formun OnCreate olayına aşağıdaki kodu yazın.
Not: Uygulamanıza AdUnitID alma sırasında, "reklam birimine ad verin” başlığı altında reklam tipini “Geçiş” seçin.Kod: Tümünü seç
BannerAd1.AdUnitID := 'AdUnitIDniz';
5- Formun OnShow olayında reklamı başlatın.
6- Uygulamayı çalıştırarak test edin.Kod: Tümünü seç
BannerAd1.LoadAd;
İyi çalışmalar...
Merhabalar
Hocam tam dediğiniz gibi her şeyi yaptım. Ekran görüntüsü de ekledim banner şeklinde açılıyor. Bu normal midir yoksa test aşamasında damı tam ekran reklam gösterimi olur. Bir örnek proje gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler eder iyi çalışmalar dilerim.
unit Unit1;
interface
uses
System.SysUtils, System.Types, System.UITypes, System.Classes, System.Variants,
FMX.Types, FMX.Controls, FMX.Forms, FMX.Graphics, FMX.Dialogs, FMX.Advertising,
FMX.Controls.Presentation, FMX.StdCtrls;
type
TForm1 = class(TForm)
ToolBar1: TToolBar;
Button1: TButton;
Button2: TButton;
Button3: TButton;
Button4: TButton;
BannerAd1: TBannerAd;
procedure FormCreate(Sender: TObject);
procedure FormShow(Sender: TObject);
private
{ Private declarations }
public
{ Public declarations }
end;
var
Form1: TForm1;
implementation
{$R *.fmx}
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
form1.BannerAd1.AdUnitID:=id;
end;
procedure TForm1.FormShow(Sender: TObject);
begin
form1.BannerAd1.LoadAd;
end;
end.

- ayhandemirtas
- Üye
Merhaba;
fesiharslan arkadaşımızın
göndermiş olduğu link üzerindeki kodlardan tam sayfageçiş reklamını ve ödüllü reklamları çalıştırdım.
İsteyen olursa buradan uygulama kodlarını gönderebilirim.
Herkese kolay gelsin.
göndermiş olduğu link üzerindeki kodlardan tam sayfageçiş reklamını ve ödüllü reklamları çalıştırdım.
Herkese kolay gelsin.
- greenegitim
- Üye
Bence zahmet olmayacaksa isteyen olmadan buraya eklemeniz daha iyi olur.ayhandemirtas yazdı: 04 Ara 2017 08:39 Merhaba;
Herkese kolay gelsin.
Mücadele güzelleştirir!
merhaba konu eski kusura bakmayın bende tam sayfa reklam yapamadım küçük reklam yapıyorum ama bunu bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz