Arkadaşlar selamlar,
Ben bir bilgilendirme yapmak isterim.
Aynı zamanda bu konuya gerçek bir çözüm bulan arkadaşlar varsa da paylaşırsa sevinirim.
Berlin sürümünde bigint, nvarchar gibi kullandığım veri tiplerinden dolayı baya sorun yaşadım. aldığım hatayı şu an hatırlayamıyorum
Hata karşılığını araştırırken bazı veri tiplerinin 10.1 de soruna sebep olduğunu öğrendim. Bazıları convert kullanarak bu sorunun aşılacağını yazmıştı.
Bazı tablolarımda işe yaradı bazılarında yaramadı. ilgili veri tiplerini barındıran tablolarda işlem yapmaya çalıştığım zaman uygulama hata verip kapanıyordu. Ancak aynı uygulama Seatle da sorunsuz çalışıyordu. Bu sebeple Seatle a geri döndüm.
Berlin Veri tipleri Problem (Çözüldü)
Berlin Veri tipleri Problem (Çözüldü)
En son kadrikaya tarafından 04 Ara 2016 09:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- hi_selamlar
- Üye
Re: Berlin Veri tipleri Problem
Merhaba,
Yanlış bilmiyor isem, Berlin 10.1 Update 2 sürümü çıkmıştı.
Demosunu indirip kurup test edebilirsiniz.
Kolay gelsin...
Yanlış bilmiyor isem, Berlin 10.1 Update 2 sürümü çıkmıştı.
Demosunu indirip kurup test edebilirsiniz.
Kolay gelsin...
Herkes cahildir, bazi konularda.
Selamlar,
Geçen bende gördüm. Henüz deneme şansım olmadı. aynı projeyi dener sonucu paylaşırım.
Teşekkür ederim
Geçen bende gördüm. Henüz deneme şansım olmadı. aynı projeyi dener sonucu paylaşırım.
Teşekkür ederim
Tekrar merhaba,
10.1 Update 2 de aynı şekilde veri tipi problemi yaşamaya devam ediyorum.
Yeni projelerde veri tiplerine dikkat ederek kullanırım belki ama yinede insanın aklına takılıyor. Ya çok fazla ilerledikten sonra tahmin edilemeyen bir sorun yaşar mıyım. Projeyi durdurup hotfix mi bekleyeceğiz.
Şimdilik Seatle.
Herkese kolaylıklar dilerim.
10.1 Update 2 de aynı şekilde veri tipi problemi yaşamaya devam ediyorum.
Yeni projelerde veri tiplerine dikkat ederek kullanırım belki ama yinede insanın aklına takılıyor. Ya çok fazla ilerledikten sonra tahmin edilemeyen bir sorun yaşar mıyım. Projeyi durdurup hotfix mi bekleyeceğiz.
Şimdilik Seatle.
Herkese kolaylıklar dilerim.
Re: Berlin Veri tipleri Problem (Çözüldü)
Tekrardan selamlar,
Derlemeyi mevcut derleme üzerine yapmıştım. Debug klasöründeki Andorid derlemesini tamamen silip yeniden derledim.
Proje hatasız çalıştı.
Yani sorun halledilmiş.
Herkese kolay gelsin.
Derlemeyi mevcut derleme üzerine yapmıştım. Debug klasöründeki Andorid derlemesini tamamen silip yeniden derledim.
Proje hatasız çalıştı.
Yani sorun halledilmiş.

Herkese kolay gelsin.