Google Play Uygulama Yükleme Uyarisi
Google Play Uygulama Yükleme Uyarisi
Merhabalar,
Uygulamamı google play'e yüklerken şu şekilde uyarı veriyor.
Hata ayıklaması yapılabilir bir APK yüklediniz. Güvenlik nedeniyle, Google Play'de yayınlanmadan önce hata ayıklama özelliğini devre dışı bırakmanız gerekir.
Neden olabilir acaba?
NOT :
Uygulamamı ben kendi telefonumda test ediyorum. Sıkıntı yok çalışıyor.
Programda = Project->Options->Target kısmı Release Configuration
Başka ne yapabilirim?
Uygulamamı google play'e yüklerken şu şekilde uyarı veriyor.
Hata ayıklaması yapılabilir bir APK yüklediniz. Güvenlik nedeniyle, Google Play'de yayınlanmadan önce hata ayıklama özelliğini devre dışı bırakmanız gerekir.
Neden olabilir acaba?
NOT :
Uygulamamı ben kendi telefonumda test ediyorum. Sıkıntı yok çalışıyor.
Programda = Project->Options->Target kısmı Release Configuration
Başka ne yapabilirim?
Re: Google Play Uygulama Yükleme Uyarisi
Arkadaşlar çözdüm..
Önce;
Sağ taraftaki Menüden;
Build : Release
Configuration : App Store yapıp, daha sonra;
options -> Provisioning bölümünden keystore oluşturuyoruz.
Sonra Çalıştırdığımızda Yeni APK yı google playe yükleyebilirsiniz.
Teşekkürler..
Önce;
Sağ taraftaki Menüden;
Teşekkürler..
tam yazacaktım ki kendin bulmuşsun
Google play debug apk kabul etmez release olması lazım.
bu arada uygulama nedir paylaşsana bizimle

Google play debug apk kabul etmez release olması lazım.
bu arada uygulama nedir paylaşsana bizimle
Çaylak Delphici 
Yakup ULUTAŞ

Yakup ULUTAŞ
İse yarar birsey degil.kendim icin bir uygulama yapmistim. Yukledim baska bir telefondan indirdim ama soyle bir uyari verdi: application does not support this device
Bu uyari cikiyor acilmiyor. Denedigim telefon asus zenfone. Android surumu 4.4.2
Neden olabilir?
Bu uyari cikiyor acilmiyor. Denedigim telefon asus zenfone. Android surumu 4.4.2
Neden olabilir?
minimum sdk ne seçmiştin ?cmkare yazdı:İse yarar birsey degil.kendim icin bir uygulama yapmistim. Yukledim baska bir telefondan indirdim ama soyle bir uyari verdi: application does not support this device
Neden olabilir?
Android studioda böyle seçiliyor , sebebi bundan dolayı olabilir, delphid nasıl bilmiyorum

En son yhackup tarafından 25 Ağu 2016 09:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Çaylak Delphici 
Yakup ULUTAŞ

Yakup ULUTAŞ
AndroidManifest dosyasını notepad de açtığımda orada minimumsdkversion=9 yazıyor.
kaç olması gerekiyor?
kaç olması gerekiyor?
Sizin probleminiz Asus Zenfone kaynaklı olabilir:
viewtopic.php?f=36&t=35642&p=192116&hil ... ne#p192116
viewtopic.php?f=36&t=35642&p=192116&hil ... ne#p192116
There's no place like 127.0.0.1
@SimaWB Hocam, Gerçekten de öyle sanırım
Şimdi başka bir telefonda denedim yükledi. (Markası LG)
Uygulamayı ben hep kendi telefonumda test ediyorum Emulatör kullanmıyorum Sorunsuz açıyor ama Google Playden yüklerken dediğim sorunu yaşadım.
Gönderdiğin sayfadaki işlemleri yapıp deneyeceğim. Teşekkürler.

Uygulamayı ben hep kendi telefonumda test ediyorum Emulatör kullanmıyorum Sorunsuz açıyor ama Google Playden yüklerken dediğim sorunu yaşadım.
Gönderdiğin sayfadaki işlemleri yapıp deneyeceğim. Teşekkürler.
Tekrardan merhaba arkadaslar. Google playe uygulamayi yukedigimde uygulama reddedildi diye mail aliyorum. Mailin icerigindede soyle diyor. Device and network abuse policy and section 4.4 of the developer distribution agreement.
Benim uygulamanin icinde internetten hava durumu aliyorum ve sms gonder butonuna basarlarsa sms gonderttiriyorum. Bunlardan dolayimi kabul edilmiyor acaba? Anlamadim. Cozum yolunu bilen varmi acaba?
Apk da sorun yok calisiyor. Yukluyorum ama reddediliyor.
Benim uygulamanin icinde internetten hava durumu aliyorum ve sms gonder butonuna basarlarsa sms gonderttiriyorum. Bunlardan dolayimi kabul edilmiyor acaba? Anlamadim. Cozum yolunu bilen varmi acaba?
cmkare yazdı:Tekrardan merhaba arkadaslar. Google playe uygulamayi yukedigimde uygulama reddedildi diye mail aliyorum. Mailin icerigindede soyle diyor. Device and network abuse policy and section 4.4 of the developer distribution agreement.
Sözleşmemizin 4.4 maddesinin gereği uygulamanı kabul etmiyorum diyor. Uygulamandaki aldığın izinler nedir ?
içerik sınıflandırmada erişmiyorum deyipte eriştiğin bir izin mi var ?
Çaylak Delphici 
Yakup ULUTAŞ

Yakup ULUTAŞ
Çözüm için teşekkürler. Bende ankara-hava-durumu ankara hava durumuna bakmak için telefonumda weather uygulamasında bu hatayı alıyordum sizin sayenizde çözmüş oldum...cmkare yazdı: 24 Ağu 2016 04:24 Arkadaşlar çözdüm..
Önce;
Sağ taraftaki Menüden;
Teşekkürler..
Yapabilmeniz için kendinizden harika şeyler beklemeniz gerekir. –Michael Jordan
Antalya hava durumu | Balıkesir hava durumu | Isparta hava durumu | Afyonkarahisar hava durumu | Eskişehir hava durumu
Antalya hava durumu | Balıkesir hava durumu | Isparta hava durumu | Afyonkarahisar hava durumu | Eskişehir hava durumu