Mail Gönderme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Mail Gönderme
Mail gönderme işlemin de resimler ve link ler oluyor bunu nasıl yapılıyor ve gönderiliyor.Vede 3 kişiye mail atınca sadece gidene kendi ismi nasıl yazıyor.hepinizden özür diliyorum ama öğren mek istiyorum..Cevabınızı sabırsızlık la bekliyorum.Bu forum dan başkasını da kullanmıyorum
aser
Eğer Delphi ile yapmak istiyorsan Indy componentlerinin Mail Client örneği var. Onu incelerseniz yardımcı olur size. Resimli, linkli mailler için message body formatının HTML olması gerekir o zaman mailine HTML sayfası içeriği gömebilirsin. Birden fazla kişiye gönderip sadece kendi isminin görüntülenmesi nktasında şunu söyleyebilirim. Göndereceğin adresleri To veya CC ye değil de BCC ye yaz.
valla sadece küçük değişiklikler yaptım. Heralde eksik olan onlardan biri
POP3 SERVER
incoming mail server (POP): pop3.server.com
port :110
account :sako
password :132456
Your email: sako@hotmail.com
SMTP Setting
Outgoing mail server :smtp.server.com
port :25
account:sako
password:123456

POP3 SERVER
incoming mail server (POP): pop3.server.com
port :110
account :sako
password :132456
Your email: sako@hotmail.com
SMTP Setting
Outgoing mail server :smtp.server.com
port :25
account:sako
password:123456
DOĞUNUN SINIR TAŞI ERZURUM'UN DADAŞ'I
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI
bunun için pop/smtp destekleyen, bir mail hesabın olması lazım. hotmail üzerinden bu şekilde mail gönderme yapamazsın.
Mesela sako@sako.com isimli bir mailin varsa pop/smtp adresi genelde mail.sako.com'dur. Zaten bu bilgiler mailin açıldığı zaman senin elinde olmalı ki mail gönderip alabilesin.
Kolay gelsin.
Mesela sako@sako.com isimli bir mailin varsa pop/smtp adresi genelde mail.sako.com'dur. Zaten bu bilgiler mailin açıldığı zaman senin elinde olmalı ki mail gönderip alabilesin.
Kolay gelsin.
banada yardım edin
Yaa buna benzer bir sorunda ben yaşıyorum, Mail gönderebileceğim bir program yaptım yalnız dün bir ara mailleri gönderiyordu birdaha da göndermemeye başladı. ve :
EIdProtocol.ReplyError with message '550 <hebele@yahoo.com>: recipient address rejeceted: Relaying Denied: Authenticate with POP first or contact support@hotpop.com'
şeklinde bir hata veriyor. Ama dün hebele@yahoo.com a nereden baksanız 15 tane falan mail atabildim. Ama ne oldu ise artık atamıyorum
Anlayamadımda. Pop3 destekli mailimide http://www.hotpop.com adresinden almıştım.
nedir bunun ilacı bilen var mı...
EIdProtocol.ReplyError with message '550 <hebele@yahoo.com>: recipient address rejeceted: Relaying Denied: Authenticate with POP first or contact support@hotpop.com'
şeklinde bir hata veriyor. Ama dün hebele@yahoo.com a nereden baksanız 15 tane falan mail atabildim. Ama ne oldu ise artık atamıyorum

nedir bunun ilacı bilen var mı...
Bu mevzu HotPop servisinden de kaynaklanıyor olabilir gün içinde belirli kısıtlamalar koymuş olabilir.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu hatanin nedeni mail serverin spam mail gonderilememesi icin relay e kapatilmis olmasindan kaynaklaniyor. Genellikle smtp authentication ozelliginin aktif olmasi nedeni ile bu mesaj aliniyor.EIdProtocol.ReplyError with message '550 <hebele@yahoo.com>: recipient address rejeceted: Relaying Denied: Authenticate with POP first or contact support@hotpop.com'
Sana ait pop3 mail account u uzerinden gondermeyi dene onda da boyle bir hata alirsan smtp authentication ozelligini aktif ederek yap...
Our Brain is Our Weapon!
-
- Üye