apple app yüklerken 90034 hatası alıyorum

FireMonkey ve Mobil uygulama (iOS, Android, Windows Phone) ile ilgili sorularınızı bu foruma sorabilirsiniz.
tayipk
Üye

apple app yüklerken 90034 hatası alıyorum

Mesaj gönderen tayipk »

arkadaşlar merhaba delphide geliştirdiğim mobil uygulamamı simulatorde çalıştırabiliyorum iphone cihazım var ondada çalıştırrabiliyorum ama Application Store ile derlediğmde oluşan ipa uzantılı doyayı Xcode Application Loader dan yüklemeye çalıştığımda

" ERROR: ERROR ITMS-90034: "Missing or invalid signature. The bundle 'com.havanmobile.havan' at bundle path 'Payload/Havan.app' is not signed using an Apple submission certificate."

hatasını alıyorum. bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım istemekteyim. şimdiden teşekkürederim. kolay gelsin hepinize.

not : apple VMVARE ile sanalda çalışıyor
Delphi 10 seattle
Apple sürüm 10.11.2 El Capitan
Paserver 17
Xcode Version 7.3 (7D175)
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.
goabdullah
Üye

Re: apple app yüklerken 90034 hatası alıyorum

Mesaj gönderen goabdullah »

Merhaba,

Gerekli sertifikaları apple developerdan indirip yükledin mi ? eğer yüklediysen geri sadece bir ihtimal kalıyor. App store'a yükleme işlemini sanal makina üzerinden değil gerçek mac üzerinden dene.

Kolay gelsin.
tayipk
Üye

Re: apple app yüklerken 90034 hatası alıyorum

Mesaj gönderen tayipk »

arkadaşlar sorunumu çözdüm :)
çok basit olan ama bana 3 hafta kafayı yediren komik cevap resimdedir.ilginize teşekkürederim
Resim
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.