Selam;
Showmessage ile kullanıcıya uyarı mesajı ekrana verilebiliyor, showmessage görsel olarak güzel değil rectangle ile kendime göre mesaj düzenleme yapılabilir ama bunların dışında uyarı mesajını farklı olarak nasıl varabilirim???
Showmessage yerine farklı metot
Showmessage yerine farklı metot
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Re: Showmessage yerine farklı metot
Hocam elinize sağlık;
Tecrübenize hayran kaldım, kitabınızı bekliyorum...
Tecrübenize hayran kaldım, kitabınızı bekliyorum...
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Re: Showmessage yerine farklı metot
Yoğun bir çalışma içindeyim. En kısa zamanda, dualarınızla tamamlarım İnşaallah.
Konu anlatımları bitmek üzere.
Çok sayıda örnek hazırlıyorum. Görüntülü eğitimler de olacak.
Bu arada şunu da söylemeliyim ki; Delphi'nin her sürümü bir öncekinden daha iyi oluyor. İnceledikçe sürümler aradaki farkı daha iyi anlayabiliyorum.
Özellikle Seattle sürümünde bir çok bag vardı. Bunun için kitapta hata çözümleri adı altında bir konu başlığım vardı. Berlin sürümünde bu hataların bir çoğu çözülmüş.
Konu anlatımları bitmek üzere.
Çok sayıda örnek hazırlıyorum. Görüntülü eğitimler de olacak.
Bu arada şunu da söylemeliyim ki; Delphi'nin her sürümü bir öncekinden daha iyi oluyor. İnceledikçe sürümler aradaki farkı daha iyi anlayabiliyorum.
Özellikle Seattle sürümünde bir çok bag vardı. Bunun için kitapta hata çözümleri adı altında bir konu başlığım vardı. Berlin sürümünde bu hataların bir çoğu çözülmüş.