Ios Deploy Sorunu

FireMonkey ve Mobil uygulama (iOS, Android, Windows Phone) ile ilgili sorularınızı bu foruma sorabilirsiniz.
gaus
Üye
İletişim:

Ios Deploy Sorunu

Mesaj gönderen gaus »

Merhabalar 1 haftadır bu konuyla hem kendim cebelleşip , hemde forumu meşgul etmekteyim fakat yönergelerim tamam olmasına rağmen bu sorunun üstesinden gelebilmiş değilim
şimdide şöyle bir hata alıyorum

Kod: Tümünü seç

[PAClient Error] Error: E0264 Unable to execute '"/usr/bin/codesign" --deep -s "iPhone Distribution: xxx (5NQ7D8F97A)" -f "/Users/mac/PAServer/scratch-dir/Huseyin-Yeni Hesap/xkobiloginmobil.app"' (Error 1)
Kullanıcı avatarı
fesiharslan
Üye
İletişim:

Re: Ios Deploy Sorunu

Mesaj gönderen fesiharslan »

Merhaba;
gaus yazdı:Merhabalar 1 haftadır bu konuyla hem kendim cebelleşip , hemde forumu meşgul etmekteyim fakat yönergelerim tamam olmasına rağmen bu sorunun üstesinden gelebilmiş değilim
Formun amacı bilgi paylaşımı yoluyla birbirimize yardımcı olmaktır.

Embarcedoro'nun sitesinde bu hatanın olası sebepleri ve çözümleri sunulmuş.
http://docwiki.embarcadero.com/RADStudi ... %22_...%27
gaus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gaus »

Teşekkürler @fesiharslan çok yardımcı oluyorsun.
Buradaki tüm yönergeleri yapmama rağmen bu hatayı almaya devam ediyorum
Kullanıcı avatarı
fesiharslan
Üye
İletişim:

Anladığım kadarıyla Geliştirici veya Dağıtıcı sertifikanız Mac OS X platformuna eklenmemiş veya okunamıyor.
Sertifikanızı Mac OS X bilgisayarına kopyalayın ve çift tıklayarak “Anahtar Zinciri Erişimi” uygulamasına kurulumunu sağlayın.
Anahtar Zinciri Erişimi” uygulamasında, “Kategori”(Category) kısmında “Sertifikalarım” (My Certificates) kısmında yüklenen sertifikaları görebilirsiniz.

Daha sonra Delphi IDE'si aracılığıyla projenizi açın ve Options kısmından Provisioning sekmesinden sertifikanızı seçin.
Projenizi yeniden derleyin.

Not: Sertifikalarınızın geliştirdiğiniz uygulama için olması gerekiyor.
En son fesiharslan tarafından 08 Mar 2016 03:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
gaus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gaus »

Evet şu an her ikiside gözüküyor. Her ikisi dediğim hem Development hemde Distribution sertifikalarım gözüküyor.
Hatta Delphi tarafında da bu işlemi gerçekleştirebiliyorum
gaus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gaus »

ve bu hatanın altında da gene şöyle bir hata veriyor

Kod: Tümünü seç

[PAClient Error] Error: E0264 iPhone Distribution: xxx (5NQ7D8F97A): ambiguous (matches "iPhone Distribution: Volkan Dillioglu (5NQ7D8F97A)" in /Library/Keychains/System.keychain and "iPhone Distribution: xxxu (5NQ7D8F97A)" in /Users/mac/Library/Keychains/login.keychain)
Kullanıcı avatarı
fesiharslan
Üye
İletişim:

İşletim Sisteminizde (Mac OS X ) yer alan sertifika ile oturum açtığınız lokal kullanıcı klasöründe yer alan sertifika eşleştirilemiyor. Mac OS X oturumunuzu Apple Geliştirici Üyelik profilinizle açın.
Delphi IDE'sinden projenizi açarak, proje sağ tuş menüsü ile Clean komutunu çalıştırın.
Provisioning sekmesini yeniden kontrol edin. (Sertifikanızın seçili olması gerekiyor) ve yeniden projenizi derleyin.
gaus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gaus »

Keychainden sertifikalari kaldirdigim zaman ipa olusturdy
gaus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gaus »

Application Loader ile atmaya açlıştığımda bana bu ipa imzalanmamış uyarısı veriyor
gaus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gaus »

Şu an herşeyi eksiksiz olarka yapıyorum fakat bana hala bu ipa imzalanmamış uyarısı veriyor.
Application Loader ile atmaya çalıştığımda