TChromium açılan popup pencerede işlem

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
CHack
Üye

TChromium açılan popup pencerede işlem

Mesaj gönderen CHack »

Merhaba arkadaşlar internetde çok aradım 1 ay hatta fakat bulamadım sizlerden yardım eden olur düşündüm iyiki varsınız.Sorunumu anlatayım.Delphide bir program yapıyorum herşeyi yaptım bir yerde takıldım TChromium webbrowser kullandım sorunsuz çalışmakta fakat sayfada link var o linke tıklama yaptığımda popup pencere açılıyor ve orda işlem yaptıktan sonra pencereyi kapatmalıyım bende şöyle yönlendirme yaptım

Kod: Tümünü seç

procedure TForm1.Chromium1BeforePopup(Sender: TObject;
const parentBrowser: ICefBrowser; var popupFeatures: TCefPopupFeatures;
var windowInfo: TCefWindowInfo; var url: ustring; var client: ICefBase;
out Result: Boolean);
begin
Chromium2.Load(url);
end;
yani pencereyi açık tutarak urlsini alıp ikinci tarayıcıda açtım fakat ikinci tarayıcıda işlemi yapmama ramen popupta bu işlem gerşekleşmemiş gibi sayılmıyor fakat popup pencereyi yenilersem yani refresh atarsam ve ya herhangi bir linke geçersem işlem sayılıyor sorum bu ki açılan popup pencereyi nasıl yenilerim ve ya nasıl herhangi bir linke tıklaya bilirim başqa bir yöntem bilen olursa söylesin çok rica ediyorum abilerim çok zaman harcamama ramen burda taıldım yardım ede bilecek varsa üşenmesin hatta eyer parayla yardım ede bilecek birisi varsa paypalla evezini öderim lütfen çok acil lazım :(
CHack
Üye

Re: TChromium açılan popup pencerede ilşem *Lütfen yardım*

Mesaj gönderen CHack »

Beyler parayla yardım eden yokmu ya konulara cevap vermedi hiç kimse
Kullanıcı avatarı
ALUCARD
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ALUCARD »

hocam sevineceksin cevap geldi diye ama bu cevap istediğin cevap değil. Delphiturkiye Forum yıllardır delphicilere hizmet veriyor.

sanada yardım eden olur. ama bu foruma üye olan arkadaşların hemen hemen hepsi bir yerlerde çalışıyor. daha başlığı açalı bir saat bile olmadan (Açılış 11:48 ikinci mesaj 12:44) hemen yardım eden yokmu diyorsun. bi kere bugün pazar. insanların çoğu dışarda . ama bu mesajını gören ve konuya hakim birisi mutlaka sana cevap yazacaktır.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz

Erkan ÇAĞLAR
CHack
Üye

Mesaj gönderen CHack »

ALUCARD yazdı:hocam sevineceksin cevap geldi diye ama bu cevap istediğin cevap değil. Delphiturkiye Forum yıllardır delphicilere hizmet veriyor.

sanada yardım eden olur. ama bu foruma üye olan arkadaşların hemen hemen hepsi bir yerlerde çalışıyor. daha başlığı açalı bir saat bile olmadan (Açılış 11:48 ikinci mesaj 12:44) hemen yardım eden yokmu diyorsun. bi kere bugün pazar. insanların çoğu dışarda . ama bu mesajını gören ve konuya hakim birisi mutlaka sana cevap yazacaktır.
Teşekkür ederim kardeş biraz durum acildi yetiştirmem lazım o yüzden yazdım
CHack
Üye

Re: TChromium açılan popup pencerede işlem

Mesaj gönderen CHack »

Bilen yokmu beyler rica ediyorum yardim edin
CHack
Üye

Mesaj gönderen CHack »

trex994 yazdı:Dikkatlice İzleyin

https://www.youtube.com/watch?v=lOK0-oJSx8k
Kusra bakma ama onu izledim teşekkürler bu bu kadar programmer kardeşler var birisi yardım etmedi popup pencereye tıklamaya aslında pasit bişey fakat bilgili değilim bulamıyorum
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

:?: :!: yazdı:...bu bu kadar programmer kardeşler var birisi yardım etmedi popup pencereye tıklamaya aslında pasit bişey fakat bilgili değilim bulamıyorum
Böyle yaparsan yardım edecek kişi de yardımdan imtina eder. Sadece bir hatırlatmadır. Vaktimiz kısıtlı, emek değerli. Ne iş ile meşgulsün bilmiyorum ama bizim işimiz de senin işin kadar acil ve önemli.

Bu iki satırlık sorunu çözemeyen bir sonraki aşamada daha da acil diyerek daha çok sorun getirir.

Kod örneği verirken hangi site adresinde bu sorunu yaşadığını bildirmemişsin. Belki de flash ekran var belki JAVA popup. Nereden bilelim senin sorunun hangisi. Müneccim değiliz.

Seninle chat yapar gibi soru cevap şeklinde gerçek sorun neyse onu tespit edecek vakti olan sayısı sınırlıdır. Madem bu kadar acil bunu biliyor olman gerek. Kendini koy ortaya anlarsın.
Resim
Resim ....Resim
CHack
Üye

Mesaj gönderen CHack »

mrmarman abi sorunum addmefast.com da follow butonuna tikladikta abone olman gereken site aciliyor popup olarak mesala youtube,vkontakte,facebook vb. şimdi açıldı diyelim popupta abone ol ve ya like at butonuna tıklayıp açılan pencereyi kapatmalıyım umarım anlata bilmişimdir