XE8 Register sayısına takılmak

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
veliadiguzel
Üye
İletişim:

XE8 Register sayısına takılmak

Mesaj gönderen veliadiguzel »

Selamun Aleyküm,
Windows 10 la cebelleşirken 3 adet register hakkımıda kullanmışım malum Embarcadero bu arkadaşta artık register etmiyorum desteğe başvur dedi hoş başvurdukta bunun önüne geçmenin yolu nedir oldu ki ben makinaya format attım bir haftada 3 kere ( olmaz ya oldu ) indirdiğim keyleri de sayıyormuş eski key le kaydetmiyor. Registry yedeği alma gibi bir şey varmı sizler bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz. Bir kurdunuz mu ööle gidiyormu yoksa..

Kalın sağlıcakla.

Not yeri burasımıdır bilemedim. Konu için.
Veli ADIGÜZEL
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Re: XE8 Register sayısına takılmak

Mesaj gönderen xozcanx »

veliadiguzel yazdı:Selamun Aleyküm,
Windows 10 la cebelleşirken 3 adet register hakkımıda kullanmışım malum Embarcadero bu arkadaşta artık register etmiyorum desteğe başvur dedi hoş başvurdukta bunun önüne geçmenin yolu nedir oldu ki ben makinaya format attım bir haftada 3 kere ( olmaz ya oldu ) indirdiğim keyleri de sayıyormuş eski key le kaydetmiyor. Registry yedeği alma gibi bir şey varmı sizler bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz. Bir kurdunuz mu ööle gidiyormu yoksa..

Kalın sağlıcakla.

Not yeri burasımıdır bilemedim. Konu için.
Hocam buraya bir gözatın.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Kullanıcı avatarı
veliadiguzel
Üye
İletişim:

Teşekkürler acronis ile almak tamam ama işletim sistemi değiştirdiğiniz zaman ben windows 10 temiz kurulum için yapmıştım. Lisans backup gibi birşey varmı diye merak etmiştim.
Veli ADIGÜZEL
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Mesaj gönderen xozcanx »

veliadiguzel yazdı:Teşekkürler acronis ile almak tamam ama işletim sistemi değiştirdiğiniz zaman ben windows 10 temiz kurulum için yapmıştım. Lisans backup gibi birşey varmı diye merak etmiştim.
Hocam Linkteki son mesaj Editlenmiş ve orada bir açıklama yapılmış. Uygulamanın bulunduğu klasörde "LicenseManager.exe" dosyası var.
EDIT: Lisans Manager'den Create Support Log seçeneğinden bütün lisans için gerekli dosyaları arşiv dosyası olarak kaydettim.Restore'den sonra arşivdeki klasörleri yerine yapıştırdım.Delphi kayıt olmuş şekilde açıldı.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Kullanıcı avatarı
veliadiguzel
Üye
İletişim:

Şu anda tekrar XP ye ve Delphi 7 ye döndüm maile cevap gelmedi xe8 rafa kaldırdım lisans geldiginde tekrar kurunca bakarım bahsettiğiniz dosya ya "LicenseManager.exe" bu programa ama gözüme çarpmadı menulerde böyle bir uygulama.
Veli ADIGÜZEL
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Mesaj gönderen xozcanx »

Hocam yazıyı okuyunca bende ilk menülere baktım ve göremedim. Fakat Uygulamanın yüklü olduğu klasöre bakınca orada mevcut dosya. Kendim bizzat denemedim fakat "Create Support Log" seçeneği var Restore yok oda sanırım ilk kurulumda aktif hale geliyor Eğer Lisans yoksa.