http://www.embarcadero.com dan XE8 trial indirdim. Bi android uygulama yapıyım dedim ama resimdeki hatayla karşılaşıyorum. Eksik yüklenen bir şeyler mi var acaba ? Yoksa android uygulama geliştirmek bu kadar kolay değil mi
DOĞUNUN SINIR TAŞI ERZURUM'UN DADAŞ'I
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI
Android uygulama geliştirmek için Android SDK'nın kurulu olması lazım. Zaten Delphi kurulurken, bunu size teklif ediyor, Android SDK'yı da kuruyum mu diyor. Ben o şekilde kurmuştum. Haricen nasıl kurulur, biraz araştırmak lazım.
Delphi'yi kaldırıp, tekrar dikkat ederek yeniden kurun En kolay yolu bu olabilir.
Android uygulama geliştirmek için Android SDK'nın kurulu olması lazım. Zaten Delphi kurulurken, bunu size teklif ediyor, Android SDK'yı da kuruyum mu diyor. Ben o şekilde kurmuştum. Haricen nasıl kurulur, biraz araştırmak lazım.
Delphi'yi kaldırıp, tekrar dikkat ederek yeniden kurun En kolay yolu bu olabilir.
bide önerim: tüm Android SDK larını update etmen. nerdeyse ilk gelen ile güncel hali arasında 10 tane versiyon farkı var. adamların canı sıkıldıkca update çıakrıyorlar. yada update leri test etmeden yayınlıyorlar. sorun çıktıkca düzeltiyorlar.