Merhaba.
- İstediğin şey üzerine az olan vaktimden bir kesit ayırdım ama başarılı olamadım.
-
Developer Android.COM linkinde tanımlandığı gibi bir Service Application yazmak gerekiyor.
- Ben
Blong Blog linkindeki örneği denedim, çalıştırdım ama tabiri doğruysa denediğim proje sadece bitkisel hayatta kalabildi. Yani ..
(1) Eklediğim timer arka fonda çalışmaz oldu. Öne alınca çalıştı.
(2) Sistemden gelen olan olmayan tüm olaylar ile tetiklendikçe SQLite veritabanına log kaydı yapsın dedim yine başarılı olamadım. Ama örnek LogCAT'a her tetiklendiği durumu yollayabiliyor.
- Sistemde Uygulama Yöneticisinde ÇALIŞAN kısmında arkada çalıştığını görüyorum, Android cihazdaki haızadaki tüm programları kaldır dediğimde yeniden kendiliğinden başlayor onda da sorun yok. Ama çalışan uygulamam suspend mode durumunda bekliyor.
- Anlamadığım, LogCAT ile sistem olaylarını arka fonda okuyabildiğimiz halde, oraya log gönderen satıra kendi SQLite veritabanına kaydet dediğimde neden olmuyor bunu henüz çözümleyemedim. Hata da vermiyor.
- Verdiğim ilk linkte THREAD mantığı değildir diyor. Hadi ola ki aynı anda SQLite veritabanını defalarca açar dedim, SQLite veritabanını paylaşıma açık tutup aynı anda birden fazla projenin erişmesine müsaade ettim. Onu bile düşündük ama sonuç hüsran.
- Bir ara projeyi iyice sadeleştirip öyle yeniden deniycem. Zaten sonucu kaynak kodlarıyla buradan ve diğer forumdan yine paylaşıcam. (
daha önce restart edildiğinde yeniden başlama örneğini de vermiştim, bu proje ile ilişkili olarak kullanılacak birinci adım oydu.)
- Sizler de birşeyler bulursanız bir satır bişeyler yazın belki bir çıkış noktası bulabiliriz.