Delphi xe7 de android uygulama başladım ancak emulator oldukca geç açılıyor yaklaşık 10 dakika sürebiliyor, geç açılması "edit android virtual" ayarlarından kaynaklanıyor olabilir mi?...
En pratik yolu (hedef ekranın 480x800 olduğunda göre) bir telefon ile işi hızlandırabilirsin.
Bu yavaşlık üniversal bir durum.
Başka bir yöntem de (bu da çok pratik olmayacak ama) deploy edip oluşturduğun APK'yı VirtualBOX ile oluşturduğun bir android sanal makineye gönderip kurarak çalıştırabilirsin.
mrmarman yazdı:En pratik yolu (hedef ekranın 480x800 olduğunda göre) bir telefon ile işi hızlandırabilirsin.
Başka bir yöntem de (bu da çok pratik olmayacak ama) deploy edip oluşturduğun APK'yı VirtualBOX ile oluşturduğun bir android sanal makineye gönderip kurarak çalıştırabilirsin.
Hocam ben bilgisayara tablet ve cep telefonu bağladım, xe7 den tablet ve cep telefonu refresh yapmama rağmen bir türlü görmüyor neden olabilir...
Sebebi Adb cihazı daha dinlemeye almadığındandır.
Aşağıdaki şekilde dinlenecek portu belirtmelisiniz delphinin portu tam olarak kaçtı hatırlayamadığımdan suan yazamadım.
kodları yazmak için cmd bölümünden android sdk klasörünün içerisindeki adb.exe nin bulugdugu klasöre kadar gelmeniz gerekiyor.
mrmarman yazdı:En pratik yolu (hedef ekranın 480x800 olduğunda göre) bir telefon ile işi hızlandırabilirsin.
Hocam ben bilgisayara tablet ve cep telefonu bağladım, xe7 den tablet ve cep telefonu refresh yapmama rağmen bir türlü görmüyor neden olabilir...