Merhaba Arkadaşlar,
Android telefondan yazıcıya rapor çıktısı gönderme konusunda bilgisi veya çalışması olan arkadaşımız varmı acaba?
Teşekkürler.
Yazıcıdan Çıktı Almak
Re: Yazıcıdan Çıktı Almak
Bir masaüstü modülü yazman lazım. Onunla konuşturup transfer ettiğin raporu onun yazıcıya göndermesini sağlamalısın.
Bir adım ileri gidebilirsin. Önce desktop sana yazıcı listesi yollar, oradan seçim yapıp yazıcı dahi seçtirebilirsin.
Bir adım ileri gidebilirsin. Önce desktop sana yazıcı listesi yollar, oradan seçim yapıp yazıcı dahi seçtirebilirsin.
- barisatalay
- Üye
- İletişim:
Re: Yazıcıdan Çıktı Almak
Yazıcı dediğin için ve herhangi bir özellikten bahsetmediğin için ve android bölümünde olduğumuz için mini el yazıcıları olarak kabul ediyor ve devam ediyorum.
Cihazı bluetooth ile bağlayarak ve bu yolla gerekli çıktıları alabilirsin cihazın offical sitesinde örneklerin bulunması gerek onun üzerinden gitmek gerekmekte benzer birşeyleri şirket projesinde yapmıştık.
Cihazı bluetooth ile bağlayarak ve bu yolla gerekli çıktıları alabilirsin cihazın offical sitesinde örneklerin bulunması gerek onun üzerinden gitmek gerekmekte benzer birşeyleri şirket projesinde yapmıştık.
Yeni bloğum: http://brsatalay.blogspot.com.tr/