Selam
Elinde acrobat_tlb.dcu dosyası olan biri paylaşabilir mi?
acrobat_tlb rica ediyorum
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Re: acrobat_tlb rica ediyorum
Delphi üzerinden bunun .pas dosyasını oluşturabilirsiniz aslında.
Component->Import Component->VCL for Delphi Win32 (seçip ileri)
->Import a Type Library (seçip ileri)
->(listeden yüklü Adobe Reader versiyonuna göre değişebilir, bendeki versiyona göre ) "Adobe Acrobat 8.0 Type Library" (seçip ileri)
->(tekrar ileri)
->"Create Unit" seçip "Finish" yapınca bahsi geçen dosyanın .pas kodları otomatik oluşacaktır. Ekte gönderdiğim dosya benim yüklediğim Adobe versiyonuna göre oluşturulan .pas dosyasıdır.
Component->Import Component->VCL for Delphi Win32 (seçip ileri)
->Import a Type Library (seçip ileri)
->(listeden yüklü Adobe Reader versiyonuna göre değişebilir, bendeki versiyona göre ) "Adobe Acrobat 8.0 Type Library" (seçip ileri)
->(tekrar ileri)
->"Create Unit" seçip "Finish" yapınca bahsi geçen dosyanın .pas kodları otomatik oluşacaktır. Ekte gönderdiğim dosya benim yüklediğim Adobe versiyonuna göre oluşturulan .pas dosyasıdır.
- Dosya ekleri
-
- Acrobat_TLB.rar
- (6.54 KiB) 95 kere indirildi
Şaban Şahin AKMAN
Şaban hocam teşekkür ediyorum
TAcroPDF nesnesi için creat edilecek unit adı "AcroPDFLib_TLB" olunca, dün 100 kere (abartıyorum) dediğinizi yaptım Class Name bölümünde "Acrobat_tlb" göremeyince next demedim hiç, her zaman class adı ile unit adı aynı olacakmış gibi bir şart var sanki?
İlginize teşekkür ediyorum, delphidunyasi'nda da takip eder severdim sizi... Fatih aklıma geldi Allah gani gani rahmet eylesin
TAcroPDF nesnesi için creat edilecek unit adı "AcroPDFLib_TLB" olunca, dün 100 kere (abartıyorum) dediğinizi yaptım Class Name bölümünde "Acrobat_tlb" göremeyince next demedim hiç, her zaman class adı ile unit adı aynı olacakmış gibi bir şart var sanki?
İlginize teşekkür ediyorum, delphidunyasi'nda da takip eder severdim sizi... Fatih aklıma geldi Allah gani gani rahmet eylesin
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Amin
Şaban Şahin AKMAN