Merhaba Arkadaşlar
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonun çalma müziğini, bildirim müziğini vb. müziklerini değiştirme gibi bir imkanımız var mı bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Herkese iyi çalışmalar.
Gelen Arama Müziği Değiştirme.
- barisatalay
- Üye
- İletişim:
Re: Gelen Arama Müziği Değiştirme.
Siz birşeyler denediniz mi şuana kadar ?
Buna benzer android konularında yardım istemeden önce kişisel görüşüm;
ilk olarak bu işlemin javada nasıl yapıldığını araştırmanız.
Sonrasında javada yapılabilirliğine dair bir örnek link bulabilirseniz bunu delphide kullanmak daha kolay olacaktır ki yanlış anlaşılma olmasın bu forumda kimse hazır kod vermeyi sevmiyor istediğiniz sonuca sizin katkılarınız yoksa konunun devamını okumadan bile geçebiliyorlar o sebeble bahsettiğim ilk adımı uygulamanız herkes açısından çok sağlıklı sonuç verebilir.
İyi çalışmalar.
Buna benzer android konularında yardım istemeden önce kişisel görüşüm;
ilk olarak bu işlemin javada nasıl yapıldığını araştırmanız.
Sonrasında javada yapılabilirliğine dair bir örnek link bulabilirseniz bunu delphide kullanmak daha kolay olacaktır ki yanlış anlaşılma olmasın bu forumda kimse hazır kod vermeyi sevmiyor istediğiniz sonuca sizin katkılarınız yoksa konunun devamını okumadan bile geçebiliyorlar o sebeble bahsettiğim ilk adımı uygulamanız herkes açısından çok sağlıklı sonuç verebilir.
İyi çalışmalar.
Yeni bloğum: http://brsatalay.blogspot.com.tr/
Barış bey bende hazır kod istemedim zaten ama nette örnek bulamadım ondan dolayı deneyen veya önceden araştırma yapan var mı aceba diye açmıştım konuyu
- barisatalay
- Üye
- İletişim:
Yok yok kastedtiğim o değildi.
Böyle olayları delphide büyük ihtimal sizden daha önce yapan veya ilgilenen çok az kişi vardır o sebeble örnek pek bulamazsınız.
İlk yapmanız gereken java kod örneklerini bulmak ve buraya yayınlamak onun sonrasında o kodların delphiye çevrimi yapılabilir ve beraber üzerinden gidebiliriz.
Böyle olayları delphide büyük ihtimal sizden daha önce yapan veya ilgilenen çok az kişi vardır o sebeble örnek pek bulamazsınız.
İlk yapmanız gereken java kod örneklerini bulmak ve buraya yayınlamak onun sonrasında o kodların delphiye çevrimi yapılabilir ve beraber üzerinden gidebiliriz.
Yeni bloğum: http://brsatalay.blogspot.com.tr/
Tmm barış bey ben java kodlarında biraz araştırma yapıyım burada paylaşımda bulunurum.