Görsel müzik video oynatıcılar

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Lord_Ares
Üye

Görsel müzik video oynatıcılar

Mesaj gönderen Lord_Ares »

merhaba, müzik kutusu adında bir çalışmam var, bunun için sıradan media player görüntülerini kullanmak istemiyorum. Bildiğiniz görsel bileşen varsa veya media player özelliklerine görsellik katabileceğim fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. İnceleyebileceğim örnek uygulama da olabilir.
Teşekkürler Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Re: Görsel müzik video oynatıcılar

Mesaj gönderen G.Arkas »

Aradiginiz kelime Spectrum. Delphi icin Bass kutuphanesinde mevcuttur bu bilesen.
Resim
Lord_Ares
Üye

G.Arkas teşekkürler bu söylediğiniz bileşende görsel arayüzler varmı ? yani amacım programın genel görünümü değiştirmek bu yüzden media player arayüzleri arıyorum sizce bunun için uygun mudur herhangi bir resim göremedim bileşen hakkında size sormak istedim.
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen G.Arkas »

Ben görsel bileşen derken Visualizer sanmıştım pardon. Bunun için BussinessSkinPack ya da DynamicSkinPack kullanabilirsin.

http://www.almdev.com
Resim
Lord_Ares
Üye

hocam o bass kütüphanesini buldum ama şöyle bir sorun oldu. Kodları media player örneklerinden oluşma fakat bass kütüphanesinin kullanılışına baktım kodlar farklı.
Haliyle şöyle bir sıkıntı doğdu , ya bass player ile projeyi tamamen baştan oluşturacağım yada media player ile kullanılan bir spectrum bulacağım. Mesela bass player örneğinde ki play kodu ile medi player örneğindeki kod farklı aynı buttun altında kullanmaya kalktığımda da iki şarkı birden çalıyor. Bir türlü ekleyemedim.