Şöyle bir kod ile çözdüm işi
procedure TfrmMain.ListViewAramaItemClick(const Sender: TObject; const AItem: TListViewItem);
var
sData: string
begin
sData := TListItemText(AItem.Objects.FindObject('Data1')).Text;
end;
Android Projesi - RSS / ListView / PARSE
-
- Üye
Re: Android Projesi - RSS / ListView / PARSE
Her iyinin içinde bir Kötülük.Her Kötnün içide de bir iyilik vardır
üstad eline sağlık birşey sorucam bunun birqaz farklı uygulamasını yapıcam data base olarak cloud hesbını kullanabilirmiyim
Selam;
İnternet explorer açtığımda sorun yok, fakat mobil uygulamada listviewe yüklediğimde Türkçe karakterler düzgün çıkmıyor sorun xml den mi kaynaklı yoksa kodlarda mı?...

XML kodlar...
İnternet explorer açtığımda sorun yok, fakat mobil uygulamada listviewe yüklediğimde Türkçe karakterler düzgün çıkmıyor sorun xml den mi kaynaklı yoksa kodlarda mı?...

XML kodlar...
Kod: Tümünü seç
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<?xml-stylesheet type="text/css" href="../styles/liste.css"?>
<urunler>
<item>
<title>Başlık - 1</title>
<link>Test - 1 </link>
</item>
<item>
<title>Başlık - 1</title>
<link>Test - 1 </link>
</item>
<item>
</urunler>
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
Merhaba. Çıkan isimleri base64 şifrele mobildede veriyi alırken deşifre et öyle dene bir.
Muharrem Bey merhaba,
Kaynak kodları tekrar paylaşmanız mümkün mü acaba? Verdiğiniz linkin süresi dolmuş
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Kaynak kodları tekrar paylaşmanız mümkün mü acaba? Verdiğiniz linkin süresi dolmuş

Teşekkürler, iyi çalışmalar.
itemlerin içerisine buton eklemek istedim ama başaramadım malesef.. muharrem hocam nasıl bir yol izlememiz lazım
Dosyayı eklemen mümkün mü acaba silinmiş ?bilrax yazdı: 15 Haz 2016 06:24 itemlerin içerisine buton eklemek istedim ama başaramadım malesef.. muharrem hocam nasıl bir yol izlememiz lazım