webbrowser komut dizi hata oluştu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: webbrowser komut dizi hata oluştu
Kod: Tümünü seç
WebBrowser1.Silent := True;
Bazı aplet ve komutları delphi deki webbrowser işletirken bunları gösteriyor. Aslında bu hata değil bir nevi içerik yönetiminle alakalı. Dolayısı ile kocivan arkadaşın vermiş olduğu gibi webbrowserin özelliklerinden slient özelliğini true yaparsanız sorun kalmaz. Veya formunuzun oncreate kısmına verdiği kodu yazarsanız oda olur.
Lord_Ares ve kocivan teşekkür ederim...
-
- Üye
Delphi 10.1 açılışında aynı hatadan alıyorum Tanımlayıcı dize veya sayı bekleniyor, jquery tanımsız vb. bikaçtane daha...
Delphi Öğrenmenin yolu nedir.?
Merhaba, Aşağıdaki tavsiye edilen kodu kullandığınız halde mi? Eğer nesne form üzerinde ise tasarım zamanında ilgili özelliğin değerini ayarlamanız gerekir.Pimapen_Nuri yazdı: 09 Ara 2023 08:43 Delphi 10.1 açılışında aynı hatadan alıyorum Tanımlayıcı dize veya sayı bekleniyor, jquery tanımsız vb. bikaçtane daha...
-
- Üye
Bendeki sorun delphi henüz açılma aşamasında çıkıyor
Delphi Öğrenmenin yolu nedir.?
Delphi son sürümlerinde EDGE tabanlı Chromium tabanlı web içeriği göstermeye başladı diye biliyorum.
Günümüzde eski sürümlerde desteklenmeyen web içerikleri olması yüksek ihtimal. Blog vb bilgileri yüklüyor açılış zamanında.
Gözardı edebilirsiniz. Bu bilgilerin yüklenmesi kapatılabiliyor ise ben nereden ve nasıl olduğunu bilmiyorum.
Günümüzde eski sürümlerde desteklenmeyen web içerikleri olması yüksek ihtimal. Blog vb bilgileri yüklüyor açılış zamanında.
Gözardı edebilirsiniz. Bu bilgilerin yüklenmesi kapatılabiliyor ise ben nereden ve nasıl olduğunu bilmiyorum.
Delphi welcome Page i ile ilgili burayı inceleyebillirsiniz
https://stackoverflow.com/questions/540 ... lcome-page
https://stackoverflow.com/questions/540 ... lcome-page
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!