windows 7 ağ konumu ekle
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
windows 7 ağ konumu ekle
windows 7 de wireless üzerinden ağ konumu ile eklenmiş bir tabletim var. tablet ile pc arasında dosya alıp gondermek istiyorum. tecrube eden oldu mu?
Re: windows 7 ağ konumu ekle
bildiğim kadarıyla tabletler herhangi bir flash sürücü gibi dizin (D:/ , E:/ gibi) bazlı çalışıyor. Dolayısı ile dizin yönetimi ve usb takıldımı, takıldıysa dizinleri listele gibi şeklinde iletişim yapabileceğinizi düşünüyorum..( bu sadece fikirdir, test edilmemiştir)
android tablete wifi file transfer yazılımı kurdum. pc de ağ konumu oluşturup dizine ulaşabiliyorum. ama sürücü atayamıyorum.
delphi xe sürümlerindeki tablet ve telefonlar için uygulama geliştirme kısmına baktın mı belki bunun bir yolu vardır..
Merhaba.
Her sorunun bir çözümü vardır.
Eğer delphi ile bir FileManager hazırlamak isterseniz, WebBrowser üzerinden "WiFi File Transfer" yazılımının bildirdiği IP adresiyle erişerek, sayfa perse edilebilir, dosyaların PC ile transferi için işaret kutularına ve butonlara basabilir, bu tip bir uygulama geliştirebilirsiniz.
bkz. DelphiTürkiye RSS (türevi)
(freeware & source inc.)
başarılar.
Her sorunun bir çözümü vardır.

başarılar.
Merhaba.
Denemek isteyen olursa diye bir örnek hazırladım. Bugün kendime bir uğraşı arıyordum iyi geldi.
Proje ve Kaynak Kodları ektedir.

Proje ve Kaynak Kodları ektedir.

- Dosya ekleri
-
- WifiFileTransferManager.rar
- Android WifiFileTransfer Manager Projesi ve Kaynak kodları.
- (214.68 KiB) 108 kere indirildi
ilgili tablete dosya gondermek ve dosya cekmek istiyorum. wifi file transfer eklentisi kullanmadan yapabilinir mi?
Allah razı olsun.
Allah razı olsun.
Merhaba.
- Bu mümkün ama henüz böyle bir çalışmam olmadı. "Windows aracılığıyla görüyorsam yazılım ile herkes de, ben de görürüm..." diyorum. Ben eldeki kuş hesabı yapıyor, en kısa yolu tercih ediyorum. Tabi ücreti karşılığı bir proje gelirse elbette girer yaparım o başka.
- Bakılacak kaynak soracak olursan bu linkten faydalanabilirsin derim. Ben buradan başlardım.
- Bu mümkün ama henüz böyle bir çalışmam olmadı. "Windows aracılığıyla görüyorsam yazılım ile herkes de, ben de görürüm..." diyorum. Ben eldeki kuş hesabı yapıyor, en kısa yolu tercih ediyorum. Tabi ücreti karşılığı bir proje gelirse elbette girer yaparım o başka.

- Bakılacak kaynak soracak olursan bu linkten faydalanabilirsin derim. Ben buradan başlardım.