Selamlar,
xe4 ile bir uygulama geliştirdik ve bu uygulamayı ipad de sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyoruz. ayrıca bütün certificate ve provisioning dosyalarımız,itunes connect işlemlerimiz tamam. ancak Delphi tarafında application deploy etmekte sorun yaşıyoruz.
xe4 de deploy etmek için başka ayarlar var mı?
şu anda projemiz tamam ama sadece markete atmak konusunda sorun yaşıyoruz. yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
teşekkürler.
XE4 Appstore yükleme hakkında
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- barisatalay
- Üye
- İletişim:
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
Re: XE4 Appstore yükleme hakkında
delphi uzerinden direkt olarak hic deploy yapmadim
target platformasdan app storu secip derleme islemi yapiyorum
fiziksel bir cihazim olmadigi icin hata veriyor ama onemli degil markete yukleyecegim ipa dosyasini olusturuyor
itunesconnectten yeni uygulama ekleyip bilgileri giriyorum , upload pending yazdiktan sonra application loader ile ipa dosyasini app store gonderiyorum
fiziksel bir cihazim olmadigi icin hata veriyor ama onemli degil markete yukleyecegim ipa dosyasini olusturuyor
itunesconnectten yeni uygulama ekleyip bilgileri giriyorum , upload pending yazdiktan sonra application loader ile ipa dosyasini app store gonderiyorum
ipa dosyasını nereye oluşturuyor ?sadettinpolat yazdı:delphi uzerinden direkt olarak hic deploy yapmadim
teşekkürler...
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
merhaba arkadaslar. bendeki sıkıntı su 
datasnap kullanarak bir ios projesi gelistiridim. projeyi bitirdim. similatorde calistirmamda sıkıntı yok.
xcode 4.6.3
guncellemelerini yatım
command line v.s
ipad cihazımın surumunu 6.1.3 yaptım
pc ye bagladım
device den itunnue sun sistemi gordu
delphiden veya xcode den ios device secip derledigimde su hatayı alıyorum
Xcode cannot run using the selected device. No provisioned ios devices are available with a complatible ios version. connect an ios device with a recent enough version of ios to run your application or chose an ios simulator as the destination
burayı nasıl atlayabilirim.
kolay gelsin iyi calsımalar.

datasnap kullanarak bir ios projesi gelistiridim. projeyi bitirdim. similatorde calistirmamda sıkıntı yok.
xcode 4.6.3
guncellemelerini yatım
command line v.s
ipad cihazımın surumunu 6.1.3 yaptım
pc ye bagladım
device den itunnue sun sistemi gordu
delphiden veya xcode den ios device secip derledigimde su hatayı alıyorum
Xcode cannot run using the selected device. No provisioned ios devices are available with a complatible ios version. connect an ios device with a recent enough version of ios to run your application or chose an ios simulator as the destination
burayı nasıl atlayabilirim.
kolay gelsin iyi calsımalar.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
provizyon dosyayi olusturup bunu ipade yuklemelisiniz.
bu provzyon dosyasini delphiye de tanitmalisiniz.
bu asamadan sonra uygulamayi ipade deploy edip test edebilirsiniz.
bu provzyon dosyasini delphiye de tanitmalisiniz.
bu asamadan sonra uygulamayi ipade deploy edip test edebilirsiniz.
provizyon dosyası appstore uygulama gelistirme dosyasımıdır(yıllık 99 usd odenen) bu sertifikadanmı bahsediyosunuz. eger bu ise bunun icin mac olmadan vermediklerini duydum bunun.
benim yapmak istedigim sudur. ufak tefek uygulama gelistirip kendi kurumumuzda kullanacagımız uygulamalardır.
bunun icin ben appstore yuklemeden direk bilgisayara baglayıp iphone deviceye uygulamayı atamazmıyım.
benim yapmak istedigim sudur. ufak tefek uygulama gelistirip kendi kurumumuzda kullanacagımız uygulamalardır.
bunun icin ben appstore yuklemeden direk bilgisayara baglayıp iphone deviceye uygulamayı atamazmıyım.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
mac'e gerek yok. 99 dolar bayildiginizda sertfikalari veriyorlar.
sertifika olmadan yuklemek isterseniz cihazlarin jailbreak yapilmis olmasi gerekiyor
sertifika olmadan yuklemek isterseniz cihazlarin jailbreak yapilmis olmasi gerekiyor