Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Merhaba,
HTML ve CSS bilgilerimle basit bir internet sitesi oluşturdum.Bunu bir flash player aracılığı ile internet radyosuna dönüştürmek istiyorum fakat neyi ve nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum.Bildiğim bir iki internet radyosu sam broadcaster programını ve firebird veri tabanını kullanıyor.Fakat bu program mysql i de destekliyor.Bu konuda ayrıntılı döküman ve detaylı fikir paylaşımlarınızı bekliyorum.
HTML ve CSS'den başka C ve Pascal dillerine hakimim.Visual Basic ile de bir iki proje yaptım fakat veri tabanı olayı hakkında bilgim yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
En son Mr.Beng tarafından 03 Tem 2013 03:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
selam;
bunun için programlama bilmenize gerek yok. sam programını indirip mysql yada firebird veritabanından birini seçip kurun, daha sonra radyo hosting sağlayan herhangi bir host firmasından 16-32-64-128-256 kaç kişilk istiyor iseniz ipnizi ve şifrenizi alın, daha sonra sam programında gerekli yerlere ip,port,username ve şifreleri girerek direk yayına başlayabilirsiniz. Sitenize de bir media player koyarak sitenize giren kişilerin radyonuzu dinlemesini sağlayabilirsiniz.