GetTickCount kullanımı yada başka birşey..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
GetTickCount kullanımı yada başka birşey..
Merhabalar binlerce pc hızlandırıcı programlar var örnek : speed gear,speedx veya cheat engine vb türü binlerce program var ben bu programları engellemem için GetTickCount kullanıyorum fakat bunu kullandıgımda bir şekilde sapıtıyor 2,3 kere işe yarıyor ondan sonra sapıtıyor işe yaramıyor dışardakı programı görmüyor benim bu pc hızlandıran programları engellemem için GetTickCount veya başka nasıl engelleyebilirim lütfen yardımcı olun bayadır uğraşıyorum.
Re: GetTickCount kullanımı yada başka birşey..
Ya abi o kadar uzman var koskoca forumda neden kimse bakmıyor birşey yazmıyor anlamış değilim ya :S
Örnekl kod veya hata verirsen daha çok yardımcı olunur. Böyle pek birşey bulunmaz
Burada takıldıgım nokta şu cheat engine ile seçtigimiz programı speed açarsak görmüyor bunu nasıl görmesini sağlarız yardımcı olursanız çok sevinicem.
En son Shou tarafından 15 Haz 2012 06:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu olayı anlamadım ama bahsettiğin program zamanı yavaşlatıyor anladığım kadarıyla değil mi ? Sen de zamanı kontrol ederek bunu engellemeye çalışıyorsun. Zamanı engellemek yerine programın açık olup olmadığını kontrol etsen daha kolay olmaz mı ?Burada takıldıgım nokta şu cheat engine ile seçtigimiz programı speed açarsak görmüyor bunu nasıl görmesini sağlarız yardımcı olursanız çok sevinicem.
Bu programlar bir tür pc hızlandırıcı programlar misal oyunda jet gibi koşuyorsun benım bu programları engellemem yıllar sürer ama gettickcount fonksiyonu ile fixleniyor ben fixledım yukarıdakı kodlara bakarsanız ama cheat engıne ile vs oyunu seçip speed açarsa görmüyor findwindow ile seçtigim programın gettickcount degerini nasıl alırız yada bunu engellemenın başka yolu var mıdır? örnek program indirip bakabilirsiniz.
http://www.inndir.com/Speed-Gear-41492p.html
buyrun indirip bakın.
http://www.inndir.com/Speed-Gear-41492p.html
buyrun indirip bakın.
Evet abi bu olmalı ama indiremedım source'ini üyelık istiyor acaba üyelıgın var mı buraya koyarsan sevinirim. bu tam işe yarıyor mu abi ??
Selam abi aradığım şey bu sanırım : TIKLA!
Bunu kuramadım nedense şu kısımlar hata verıyor yardımcı olurmusunuz?
olan kısım ve ;
Acil yardımcı olursanız çok sevinicem..
Kod: Tümünü seç
TrimAppMemorySize;
olan kısım ve ;
procedure TMainForm.ApplicationEvents1Message(var Msg: tagMSG; var Handled: Boolean) ;
sen tam olarak ne arıyosun ki?Xearth yazdı:Selam abi aradığım şey bu sanırım : TIKLA!
TrimAppMemorySize;
olan kısım ve ;
Acil yardımcı olursanız çok sevinicem..Kod: Tümünü seç
procedure TMainForm.ApplicationEvents1Message(var Msg: tagMSG; var Handled: Boolean) ;
Abi speed programları açıyolar şöyle bir deneme yaptım ama tam ayarını tuturamadım 
Speed açınca ilerliyo ama sonuna kadar açınca ilerliyo acaba gettickcount ile nasıl halledıcez??

label1.caption:=(inttostr(GetTickCount div 1000 * 60 * 60 div 1000 * 60 div 1000));
Yokmu yardımcı olacak birisi ??
-
- Üye
Abi bu delphi 7 mi birde bunun dosyası var mı?
yada nasıl bunu kurarım yapamadımda?
yada nasıl bunu kurarım yapamadımda?