Sql cumlesindeki fromdan sonraki biliglerin fonksiyonu

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
mkarabulut
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkarabulut »

Interbase dururken Oracle'a geçermiyim. Pardon Interbase değildi FayırBörd müydü ? Ha o... :D

Onlar dururken gözü hiç bir şey görmeyen, gözünü sql server kanı bürümüş delficileridir sözüm.

Yoksa Database aleminde Oracle üzerine yoktur ablacım heralde. O konuda bi şey demiyorum, haklısınız.
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Vazgeçmem Asla ondan FİREBİRD

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
mkarabulut
Üye
İletişim:

Delfici abilerim biraz dışarıya da baksanız yani..

Hayat güzel, hayatta fayırbördden daha güzel şeyler var, çiçekler, böcekler v.s.
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Hakkattende dünkü havaya bak bugünkü Havaya ya Kazak giydim ya ondandır herhalde :? Güneş gerçekten çok güzel bu arada dışarının hiç farkında değilim :oops:

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
mkarabulut
Üye
İletişim:

Forumda fayırbörd sql server'ı döver, fayırbörd manyaktır türü mesajları görmesem bende dışarı bakacaktım tam.

Neyseki asayiş berkemal oldu veya olmak üzeredir sanırım.

Saygılar

Not : SQL Server kullanalım, kullanmayanları uyaralım.
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

mkarabulut yazdı:Forumda fayırbörd sql server'ı döver, fayırbörd manyaktır türü mesajları görmesem bende dışarı bakacaktım tam.

Neyseki asayiş berkemal oldu veya olmak üzeredir sanırım.

Saygılar

Not : SQL Server kullanalım, kullanmayanları uyaralım.
dikkat sataşma var :)

sitede kimse firebird mssqlden iyidir diye bağırmıyor.. projeye göre tercih sırasıdır bu. ama son seminerlerde gördüğümüz kadarıyla sybase, mssql'i dövdü, görüntüler yayınlanınca seyredersiniz. :lol:
EkNot: Dövdü yanlış oldu, resmen sürüdü,yerle bir etti, olmayan karizmasını çizdi :P
En son mege tarafından 01 Haz 2004 06:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
mkarabulut
Üye
İletişim:

Bende şimdi merak ettim bu sybase'i.. Benim için ilginç olan yönü sybase'i hiç görmemiş, kullanmamış, işitmemiş bir kişi olmam.

(Dünyada böyleleri de var, görelim ibret alalım diyebilirsiniz)

Delilleri bekliyorum :)
Burhan_ast
Üye

Konu disina cikildi galiba

Mesaj gönderen Burhan_ast »

Merhaba,

Oncelikle with(nolock) isime yaradi en azindan su anda zaman asimina ugramiyorum, ugrarsamda bu sureyi uzatarak sorunu asacagimi dusunuyorum,

Yardimlarindan dolayi tum arkadaslara tesekkurlerimi sunarim,

Saygilar...
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

mkarabulut yazdı:Bende şimdi merak ettim bu sybase'i.. Benim için ilginç olan yönü sybase'i hiç görmemiş, kullanmamış, işitmemiş bir kişi olmam.
seminer 5,6,8 kayıtları Sybase hakkında yeterli bilgiyi ve iyi olduguna dair yeterli delili (ozellikle 6) içermektedir...

Ayrıca forum icinde sybase yazarak yapacagınız arama sonucunda bulacağınız 70 kusur mesaj içinde de sybase'i ovucu yazılar bulabilirsiniz... Sybase veritabanı konusunda Oracle'dan sonraki en uzman firmadır benim gozumde.... Oracle'a olan bir takım avantajları da var tabi... Uygulama geliştirici kişiye sağladığı kolaylıklar, ince ayar gerektirmemesi vs... Bu anlamda eğer devasa boyutlu işler soz konusu degilse hep sybase derim.... Gerci enterprise surumu de var ve Oracle ile bu alanda da yarısmakta ama bu konuda Oracle'ın yaygınlıgı ve popülerliği aşikar. Teknik olarak o boyutta bir karşılaştırma yapma imkanım hiç olmadı....
* http://www.fahrettin.org Manzara Fotoğraflarım... :)
* http://delphiturkiye.gunduz.info Seminerler... ;)
* http://www.hakmar.com.tr Kalite bir haktır... 8)
mkarabulut
Üye
İletişim:

@fahrettin (abi | NULL) : Sybase'i inceleyeceğim.

Aslında bi itirafta bulunmam gerekiyor. Foruma girer girmez herkesin Firebird şöyledir böyledir gibi söylemleri beni bu veritabanına karşı biraz soğuttu ( insan doğası işte ) yalnız internetten biraz araştırınca fireBird'ün o kadar da kötü bi şey olmadığını gördüm :)

Bakalım fikirlerim biraz olumlu yönde değişti, eminim sybase'de iyidir. Fakat hiç kullanma şansım olmadı, belki de yakın bi gelecekte kullanım fırsatımda olmayacak.

Ama aklımın bi köşesinde olsun.

Teşekkürler.