JEDI ne kadar stabil(kararli) ?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
mrtblt
Üye

JEDI ne kadar stabil(kararli) ?

Mesaj gönderen mrtblt »

Uygulamamdaki componentleri JEDI ye donusturmek istiyorum. Dbedit, dbcombobox, dblookupcombobox vs. Bu componentler icin JEDI ye guvenebilirmiyiz?

Yani JEDI componentleri gonul rahatligi lie kullanilabilecek kadar kararlimi (Stable) ?
orhancc
Üye
İletişim:

Re: JEDI ne kadar stabil(kararli) ?

Mesaj gönderen orhancc »

Bizim yazacağımız kodlardan daha stabil olduğu kesin :)
Kullanıcı avatarı
hi_selamlar
Üye

Mesaj gönderen hi_selamlar »

orhancc yazdı:Bizim yazacağımız kodlardan daha stabil olduğu kesin :)
Bu kesindir.... :lol:

Ama ben bir ara JEDI yüzünden baya uğraşmıştım. Yazdığımız bir projede JEDI bir kaç COMP. kullandık.
Program bazı sistemlerde kesinlikle çalışmadı. Ne yaptıysak programı çalıştıramadık. Çok araştırdık.
1 hafta sonra 3. parti bir bileşen ile programın hatasını nerde olduğunu bulduk. JEDI kullandığımız COMP.
değiştirdik ve program sorunsuzca çalıştı. O gün bu gündür :D bir daha JEDI kullanmadık.

Bu sadece bir tecrübe. yaşadığımız bir olay. Karar sizin.
Herkes cahildir, bazi konularda.
Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye

Mesaj gönderen CiTiZEN »

veritabanına bağımlı listeleme bileşenlerinde bizde birkaç sorun yaşadık, jvdbimage gibi bileşenlerdinde pek problem yaşamadım.
UWESIS CORPORATION
Kullanıcı avatarı
berken
Üye

Mesaj gönderen berken »

arkadaslar benim sahsi fikrim olabildigince delphi standart componentlerini kullanmak. xpman ile de güzel görüntü saglıyorlar. islevsel olarak yetmiyorsa birsey diyemem ama sadece gorsellik olsun diye kullanılmasını dogru bulmuyorum. ben simdiye kadar bir sifreleme icin jedi encrypt kullandım. sorun yasamadım.
İnsanca.... Pek insanca....
orhancc
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen orhancc »

Ek olarak şunu söylemek istiyorum bir projede jedi dbgrid kullanılmış ve devexpressin gridinden sonra o kadar kullanışsız geldi ki anlatamam :)
Kullanıcı avatarı
m_ekici
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen m_ekici »

o kadar olacak biri beleş diğeri ücretli.. :)