Uygulamamdaki componentleri JEDI ye donusturmek istiyorum. Dbedit, dbcombobox, dblookupcombobox vs. Bu componentler icin JEDI ye guvenebilirmiyiz?
Yani JEDI componentleri gonul rahatligi lie kullanilabilecek kadar kararlimi (Stable) ?
JEDI ne kadar stabil(kararli) ?
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Re: JEDI ne kadar stabil(kararli) ?
Bizim yazacağımız kodlardan daha stabil olduğu kesin 

- hi_selamlar
- Üye
Bu kesindir....orhancc yazdı:Bizim yazacağımız kodlardan daha stabil olduğu kesin

Ama ben bir ara JEDI yüzünden baya uğraşmıştım. Yazdığımız bir projede JEDI bir kaç COMP. kullandık.
Program bazı sistemlerde kesinlikle çalışmadı. Ne yaptıysak programı çalıştıramadık. Çok araştırdık.
1 hafta sonra 3. parti bir bileşen ile programın hatasını nerde olduğunu bulduk. JEDI kullandığımız COMP.
değiştirdik ve program sorunsuzca çalıştı. O gün bu gündür

Bu sadece bir tecrübe. yaşadığımız bir olay. Karar sizin.
Herkes cahildir, bazi konularda.
veritabanına bağımlı listeleme bileşenlerinde bizde birkaç sorun yaşadık, jvdbimage gibi bileşenlerdinde pek problem yaşamadım.
UWESIS CORPORATION
arkadaslar benim sahsi fikrim olabildigince delphi standart componentlerini kullanmak. xpman ile de güzel görüntü saglıyorlar. islevsel olarak yetmiyorsa birsey diyemem ama sadece gorsellik olsun diye kullanılmasını dogru bulmuyorum. ben simdiye kadar bir sifreleme icin jedi encrypt kullandım. sorun yasamadım.
İnsanca.... Pek insanca....
Ek olarak şunu söylemek istiyorum bir projede jedi dbgrid kullanılmış ve devexpressin gridinden sonra o kadar kullanışsız geldi ki anlatamam 

o kadar olacak biri beleş diğeri ücretli..