Blok Oyunu
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
-
- Üye
Blok Oyunu
Arkadaşlar merhaba.Delphide blok oyunu tarzında birşey yapmak istiyorum.topun düşme işlemini gerçekleştirdim fakat top düşmeden butonla yutma işlemini bir türlü gerçekleştiremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
-
- Üye
Re: Blok Oyunu
Cevap verecek kimse yokmu
En son alpemre_1903 tarafından 17 Ara 2010 03:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Blok Oyunu
s.a.
öncelikle forumumza hoş geldiniz.
Burda balık vermek yerine balık tutmayı öğretmeyi tercih ediyoruz.
sizin sorunuzda bizden ne istediğiniz belli değil.
son benzin zamlarından sonra sihirli küreyede dokunamıyoruz artık. (:ara sihirli küre)
....top düşmeden butonla yutma işlemi....
sizin için çok şey ifade ediyor olabilir ama biz okuduğumuz zaman "sihirli küre ye başvurmamız gereken bir soru daha" diyoruz.
sorununuzu daha detaylandırırsanız, neresini yapamadığınızı, nasıl yapmaya çalıştığınızı, hangi hata mesajlarını aldığınızı vs. yazarsanız, bizde okuduğumuz zaman "hımmm " dersek cevaplar gelecektir.
iyi günler dilerim.
öncelikle forumumza hoş geldiniz.
Burda balık vermek yerine balık tutmayı öğretmeyi tercih ediyoruz.
sizin sorunuzda bizden ne istediğiniz belli değil.
son benzin zamlarından sonra sihirli küreyede dokunamıyoruz artık. (:ara sihirli küre)
....top düşmeden butonla yutma işlemi....
sizin için çok şey ifade ediyor olabilir ama biz okuduğumuz zaman "sihirli küre ye başvurmamız gereken bir soru daha" diyoruz.
sorununuzu daha detaylandırırsanız, neresini yapamadığınızı, nasıl yapmaya çalıştığınızı, hangi hata mesajlarını aldığınızı vs. yazarsanız, bizde okuduğumuz zaman "hımmm " dersek cevaplar gelecektir.
iyi günler dilerim.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim