Arkadaşlar,
Delphi 7 nin, Windows 7 işletim sisteminde problemli çalıştığını duydum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların desteğini rica ediyorum. Bu problemler neler ve çeşitli ayarlarla giderilebilir mi?
Yanıt verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Win 7 - Delphi 7 uyumu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Win 7 - Delphi 7 uyumu
şahsım adına win 7 de delphi 2007 yi sorunsuz kullandım tabi d2007 de olsa d7 de olsa mutlaka kurulum ve kullanımda yönetici izni gerekli.birde burayı inceleyin aradığınız zaman birçok içeriğie daha erişebilirsiniz..
viewtopic.php?f=2&t=25644&p=144639&hili ... +7#p144639
viewtopic.php?f=2&t=25644&p=144639&hili ... +7#p144639
UWESIS CORPORATION
hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor.
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Kullanıcı hesabı denetimin kapatırsanız ve D7 programı açılırken gelen uyumlu değil uyarısına bir daha gösterme derseniz herhangi bir sıkıntı yaşamadan XP'de olduğu gibi win7 üzerinde de D7 ile proje geliştirebilirsiniz. Uyarmak gerekirse D7, XP'nin ADO sürücülerine göre yazıldığı için win7 üzerinde çalışacak programlar tasarlıyorsanız sorun yaşayabilirsiniz. Örneğin, Türkçe olmayan win7 üzerinde Türkçe karakterli SQL Server veritabanı kullanmaya çalıştığınızda sorun yaşama olasılığınız var. Bu, uç bir örnek olsa da dikkate almanızda fayda var.
Şaban Şahin AKMAN
Ben kurdum ve çalıştırıken de yönetici olaral çalıştırıyorum sorun olmuyor. Ama mesela yönetici olarak açıp eklediğim componentlerin bazısı normal kullanıcı olarak açtığımda görünmüyor... Onun dışında hiçbir problem çıkarmıyor...
DOĞUNUN SINIR TAŞI ERZURUM'UN DADAŞ'I
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI