FireBird Versiyon Sorunu
FireBird Versiyon Sorunu
Firebird 2.0 ve 2.5 i kullanan 2 ayrı programda versiyon sorununu nasıl çözülür.
Re: FireBird Versiyon Sorunu
bildiğim kadarıyla firebird versiyonları daima geriye de dönüktür yani 2.0 kullanan makineye 2.5 kurarsanız (eğer bahsettiğiniz problem versiyonları eşitlemekse?) sanırım çözülecektir.
UWESIS CORPORATION
2.5 sürümünü kullanan bir programı kurduğumda pcde 2.0 sürümü varsa eski sürüm olduğu uyarısı veriyor program çalışmıyor. ben firebird kullamayı düşünüyordum ama bu yüzden sıkıntı yaratabilir gibi geliyo
zaten firebird kullanmıyor musunuz bende diyorum ki 2.0 ile çalışan makineye 2.5 kurun geriye dönük olduğu için büyük ihtimalle problem çıkartmaz ama çıkartırsa 2.5 i kaldırıp 2.0 kurarsınız tekrar birde Interbase e ait server varsa firebird le çakışabilir program bu yüzdende çalışmayabilir benim başıma gelmişti.
Kolay Gelsin.
Kolay Gelsin.
UWESIS CORPORATION
fibplus componentlerini ve firebird 2.5 kullanıyorum. 2.0 olan makinede denedim benim setup 2.5 i otamatik kuruyo zaten , benim program çalıştı ama diğeri hata verdi. yani aynı makinede 2.5 ve 2.0 kullanan iki ayrı program çalışmıyo. bütün firebird versiyonlarında çalışmasını nasıl sağlayabilirim firebird kurulu olan makinede firebird kurulumunu atlatıp var olan sürümü kullanabilirmiyim
2.0 kur ibexpert ile yedek al... 2.0 ı kaldır 2.5 kur yedeği geri al.. Düzelecektir. Sevgiler...
Geçip gideriz bizde ağızsız,dilsiz ve sorgusuz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz