Arkadaşlar bir dilekçe editörü yazmak istiyorum bunun için ofis programı bağımsızı bir word application componenti arıyorum
önerileriniz nelerdir?
kelime işlemci component
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
kelime işlemci component
insanın özü tanımasına engel olan perdeleri;
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
Re: kelime işlemci component
Ofis programı bağımsız word application için bir component olduğunu sanmıyorum. Rich editlerle filan kendin yazman daha doğru olmazmı.
işin açıkçası yapmak istediğim iş şu
hem yeni dilekçeler yazabilmek kaydetmek ve bunları belli ölçülerde kalıplarda açabilmek
hemde önceden var olan taslakları kalıpları şablonları kullanabilmek daha açıkçası
bu bölüm yazdığım programda sadece bir bölüm
word dosyaları halinde kayıtlı olan şablonların boş yerlerine gerekli bilgileri programın içinden göndermek.
bunu raporlamaylada yapabilirsin diyebilirsiniz ama burda önemli olan kullanıcınında üzerinde değişiklik yapıp bunları aynı zamanda şablon olarak kaydedebilmesi.
illaki bu işi yapan bir word application componentinin olması gerekmez.önemli olan burda işin yapılabilmesi yöntem pek önemli değil.
hertürlü fikire açığım.
hem yeni dilekçeler yazabilmek kaydetmek ve bunları belli ölçülerde kalıplarda açabilmek
hemde önceden var olan taslakları kalıpları şablonları kullanabilmek daha açıkçası
bu bölüm yazdığım programda sadece bir bölüm
word dosyaları halinde kayıtlı olan şablonların boş yerlerine gerekli bilgileri programın içinden göndermek.
bunu raporlamaylada yapabilirsin diyebilirsiniz ama burda önemli olan kullanıcınında üzerinde değişiklik yapıp bunları aynı zamanda şablon olarak kaydedebilmesi.
illaki bu işi yapan bir word application componentinin olması gerekmez.önemli olan burda işin yapılabilmesi yöntem pek önemli değil.
hertürlü fikire açığım.
insanın özü tanımasına engel olan perdeleri;
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
Amerikayı tekrardan keşfetmek.
ücretsiz , staroffice, openoffice v.s. varken.
Word de şablonlara programlar ile(kendinizde yazabilirsiniz) veri gönderebiliyorsunuz.
bu dediklerimde varmı araştırmadım ki bence vardır.
ücretsiz , staroffice, openoffice v.s. varken.
Word de şablonlara programlar ile(kendinizde yazabilirsiniz) veri gönderebiliyorsunuz.
bu dediklerimde varmı araştırmadım ki bence vardır.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

- pasa_yasar
- Üye
Trichview veya WPTools işini görebilir