kelime işlemci component

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
dabaddah
Üye

kelime işlemci component

Mesaj gönderen dabaddah »

Arkadaşlar bir dilekçe editörü yazmak istiyorum bunun için ofis programı bağımsızı bir word application componenti arıyorum

önerileriniz nelerdir?
insanın özü tanımasına engel olan perdeleri;
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
Kullanıcı avatarı
tuna
Üye

Re: kelime işlemci component

Mesaj gönderen tuna »

Ofis programı bağımsız word application için bir component olduğunu sanmıyorum. Rich editlerle filan kendin yazman daha doğru olmazmı.
Kullanıcı avatarı
dabaddah
Üye

Mesaj gönderen dabaddah »

işin açıkçası yapmak istediğim iş şu

hem yeni dilekçeler yazabilmek kaydetmek ve bunları belli ölçülerde kalıplarda açabilmek

hemde önceden var olan taslakları kalıpları şablonları kullanabilmek daha açıkçası

bu bölüm yazdığım programda sadece bir bölüm

word dosyaları halinde kayıtlı olan şablonların boş yerlerine gerekli bilgileri programın içinden göndermek.

bunu raporlamaylada yapabilirsin diyebilirsiniz ama burda önemli olan kullanıcınında üzerinde değişiklik yapıp bunları aynı zamanda şablon olarak kaydedebilmesi.

illaki bu işi yapan bir word application componentinin olması gerekmez.önemli olan burda işin yapılabilmesi yöntem pek önemli değil.

hertürlü fikire açığım.
insanın özü tanımasına engel olan perdeleri;
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Mesaj gönderen conari »

Amerikayı tekrardan keşfetmek.
ücretsiz , staroffice, openoffice v.s. varken.

Word de şablonlara programlar ile(kendinizde yazabilirsiniz) veri gönderebiliyorsunuz.
bu dediklerimde varmı araştırmadım ki bence vardır.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim
Kullanıcı avatarı
pasa_yasar
Üye

Mesaj gönderen pasa_yasar »

Trichview veya WPTools işini görebilir