El Terminali Hakkında

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
savasgti
Üye

El Terminali Hakkında

Mesaj gönderen savasgti »

S.a arkadaşlar windows ce ve el terminali ile ilgili bi proje hazılamam gerekli geniş bilgiye ihtiyacım var öncelikle ve ben bu konuda sıfırım araştırmalar başladım. Fakat sizlerin bildiği sağlam kaynaklardan faydalanmak isterim. Delphide yazmak istiyorum. işin açığıda sayaç okuyacağım ve bir çıktı gerekli.
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Re: El Terminali Hakkında

Mesaj gönderen aslangeri »

s.a.
el terminalleri konusunda delphiyi unut.
c# tavsiye ederim.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Kullanıcı avatarı
Lost Soul
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Lost Soul »

aslangeri yazdı:s.a.
el terminalleri konusunda delphiyi unut.
c# tavsiye ederim.
+:)

ama söz açılmışken bi ara delphi (?????) diye bi programı bahsi geçmişti burada. delphi yapısını kullanan el terminali programı. hatta indrip denemiştim :) ama ismini hatırlamıyorum şimdi.
savasgti
Üye

Mesaj gönderen savasgti »

Teşekkür ederim ilginizden ötürü.
ibrahimcoban
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ibrahimcoban »

El terminalleri (Wince veya Pocket Pc) Delphi win32 ile program yapmak imkansız.
Delphi .Net sürümleri ile teorik olarak yapılabilinir fakat proje yönetmesi zor olacaktir.
El terminalleri ile uygulama geliştirmek için en iyi ortam .Net' dir. El terminaline
Compact Framework yükleyerek işlemci tipi (Arm,Mips..) ne olursa olsun uygulama
geliştirebilirsiniz.
İllede Pascal ile geliştirmek istiyorsanız Lazarus Arm tabanlı el termialleri için
uygulamalar geliştirebilirsiniz. Özelliklede Kol-Ce ile çok küçük boyutlu ve gerçekten
çok hızlı uygulamalar geliştirebilirsiniz.
Benim sitede http://ibrahimcoban.com/ Lazarus ve Kol-Ce ile ilgili biraz bilgi bulabilirsiniz.
http://ibrahimcoban.com/
Lazarus, Kol-Ce,Delphi ve C#