Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
İyi Haftalar, Hayırlı İşler Arkadaşlar
CxGrid te "CxGridLevel" altında "OptionsBehavior" altıındaki "CellHints" değerini true yaparak grid üzerinde hücreye sığmayan verileri hint olarak göstermek mümkün. Ve güzel bir özellik. Benim istediğim ise mouse ile üzerine geldiğim kaydın tüm kolonlarını hint olarak göstermek. Bunu nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilecek varmı Çalışan hint olayını yakalayabilsem oraya ilgili kod eklemeleri yapılabilir diye düşünüyorum ama onu da bulamıyorum malesef
Söylediğiniz kodu denedim, delphi ile gelen standart componentlerin hintlerini statusbar da gösterebiliyorum, ancak cxgrid ile ilgili hintleri alamıyorum. İlgili Kodu da sizin viewtopic.php?f=2&t=5068&p=28084&hilit=onhint#p28084 başlıkta yazdığınız yerden alıp denedim çalıştı.