arkadaşlar ben wwdbgrid kullanıyorum. wwdbgridde bi fieldde checkbox kullanmak istiyorum. bunu yaptım checkboxlarım geldi fakat checkboxı true konumuna getirmek için .çift tıklıyorum bunu tek tıka düşürme şansım. ve en büyük sorun olan mesela bi checkboxı seçtim başka bir kayda geçtiğimde checkbox seçimi false oluyo tekrar. veritabanına kaydı true fafat kendi çalışma anında true değeri false gösteriyo. arkadaşlar lütfen yardım edin.
Teşekkür Ederim
Saygılarımla
wwdbgrid checkbox sorunu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- delphi.net
- Üye
Re: wwdbgrid checkbox sorunu
arkadaşlar lütfen yardım edin acil niye kimse cevap yazmıyo.
wwdbgrid kim?
helpi varmı?
üreticisi ile temasa geçtinizmi?
Not Buradakiler delphi de kullanılan tüm komponentleri bilmiyor. bir kısmı bir kısmını biliyor. ayrıca kod ile veritabanına false işlenmiş bile olsa true yapmak mümkün. Kullandığınız komponentte böyle bir özellik kilitlenmiş bile olabilir. Bilmiyorum o komponenti.
helpi varmı?
Not Buradakiler delphi de kullanılan tüm komponentleri bilmiyor. bir kısmı bir kısmını biliyor. ayrıca kod ile veritabanına false işlenmiş bile olsa true yapmak mümkün. Kullandığınız komponentte böyle bir özellik kilitlenmiş bile olabilir. Bilmiyorum o komponenti.
- delphi.net
- Üye
infopower4000pro vcl6 komponentleri. ve ayrıca benim sorunum bişeyi kodla true yada false yapmak değil sadece komponenetimin var olan özelliğini bulmaya çalışıyorum. bilmiyorsanız cevap yazmazsınız. bilenler yazar siz hiç kafanızı yormayın.khanco yazdı:wwdbgrid kim?
helpi varmı?
siz kullanmıyorsanız başkası kullanıyordur.sayın khanco.