Multi Bank (İnternet Şubelerine Giriş) v1.0

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Multi Bank (İnternet Şubelerine Giriş) v1.0

Mesaj gönderen G.Arkas »

Merhaba arkadaşlar.

TANITIM

Programımız Bazı bankaların online internet şubelerine verilerinizi post ederek login olmaya yarıyor.Bu sayede web sitesinin bir çok sorgu işlemini çok daha kısa sürelerde gerçekleştirip sisteme login olabiliyorsunuz.

Giriş yapılabilen Bankalar

* İş bankası
* Fortis
* Şekerbank
* Kuveyt Türk Katılım Bankası
* Denizbank
* Finansbank
* Türk Ekonomi Bankası (TEB)

Bu bankalara sorunsuz giriş yapılabilmektedir.Aslında elimde bu bankaların şifreleri olsaydı bütün verileri parseleyerek tamamen programdan sorgu ve işlemlerinizi (Havale,transfer vb) yapabilmenizi sağlayacaktım ama onu daha uzun vadede halledeceğiz inşallah :wink:

EKRAN

Resim

Resim

Resim

Kullanılan Müşteri numarası ve şifre kayıtsızdır.

Programda sanal klavye kullandım verileri şifreli bir şekilde post edebilmek için.(Kullanmak zorunlu değildir ancak manuel kullanımda verileriniz şifrelenmez)

Aslında programda

* Asyabank
* Garanti Bankası
* Akbank
* Albaraka Türk

Bankalarıda olacaktı ama onlara daha güvenli bir giriş sistemi geliştirmek için çalışmam gerekiyor :wink:

GÜVENLİK

* Şifreleme algoritması olaraka AES kullandım.

Program UPX ile sıkıştırılmıştır.Bu sebepten online multi scanner sitelerinde droppher32/ yada Wintrojan32/ şeklinde tanınabilir.Bunun sebebi UPX 'tir. Multiscanner olarak http://www.novirusthanks.org ' u öneriyorum. e-squared antivirüs kullananlar Multi scan bölümünde PEID ile bakıp UPX imzasını görebilirler.
Programın dahili bir veritabanı yoktur.Girilen veriler kaydedilmez veya saklanmaz anlık olarak post edilir ve dns ön belleği her sorgu sonrası temizlenir.

NOT : Program tamamen eğitim amaçlı yazılmıştır.Hiçbir ticari kazancı yoktur.Dağıtımı serbesttir.İletişim için mail adresim programda mevcuttur.Kullanımdan doğacak bütün sorumluluklar kullanıcıya aittir.

Programı İndir
http://ul.to/1ei5dz

Gürkan ARKAŞ
En son G.Arkas tarafından 20 Tem 2009 01:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Re: Multi Bank (İnternet Şubelerine Giriş) v1.0

Mesaj gönderen conari »

G.Arkas yazdı:
NOT : Program tamamen eğitim amaçlı yazılmıştır.Hiçbir ticari kazancı yoktur.
Selam, programın sadece Exesini koymuşsun bunu neyi eğitim amaçlı :?:
Kodları eklesen neyse :!: Kodları görelim..
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen G.Arkas »

@conari
Kod yayınlama yeri burası değil.Burada derlenmiş programlar paylaşılıyor bende öyle yaptım.Kodlar "Makale" bölümünde mevcut biraz araştırma yapsaydınız görebilirdiniz.Sorun yok iyi çalışmalar.
viewtopic.php?f=19&t=26112
Resim
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Mesaj gönderen conari »

Pardon, :oops:
yazını görmüştüm ama eklentiye dikkat etmemiştim. :roll:
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim
tugsat
Üye

Mesaj gönderen tugsat »

Emeğine sağlık kardeş. Baya uğraşmıssındır bu program için eminim ancak ben böyle bir program hayatta kullanmam bu tür programlara ne kadar güvenebiliriz belki o bilgileri aynı anda başka yerede yollayacak bunları senin programın için asla demiyorum ancak bu tür riskler her zaman olacağından bence bilinçli kişiler bu tür programları kullanmaz diye düşünüyorum . Yada programına büyük bir güvenilir firmanın sponsorluğu felan olcak belki ancak o zaman..
Çalışmalarının devamını dilerim hayırlı günler.. Yanlış anlaşıldıysam affola.
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen G.Arkas »

Estağfurullah ne demek.Zaten yukarıda söylediğim gibi bu tamemen eğitim amaçlı makaleler bölümünde bu konuyu anlattım nasıl yapılacağını yöntemlerini.Bunu da göstermek için hazırladım kullanılması önemli değil.
Birkaç tane konu gördüm bununla ilgili bende bununn delphi de rahatlıkla yapılabileceğini ve bunu nasıl yapacağımızı anlattım.

Görüşlerin için çok teşekkürler..
Resim