Arkadaşlar Lütfen Özel Mesaj çekmeyin. Elimden geldiğince forumdaki bütün Mesaj ları okuyorum ve bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum. Buradaki bütün arkadaşlarda aynı duygularla paylaşım içerisindeler. Forum Kurallarını Okuyalım.Kimden: guduknecmi
Kime: husonet
Tarih: Sal May 11, 2004 7:53 pm
Konu: selam
Bir evrak takip programı hazırlıyorum.İlk programım ama işime çok yarayacak bir program.Elimin altında 3 kitap var onlara bakıp birşeyler yapmaya çalışıyorum.Doğrusu çok kod yazmam gerekmedi dbeditleri bağladım tabloya.işte ileri, geri, kaydet, bazı alanlar boş kalmasın fln, onlara kod yazdım sadece.Neyse efendim, dbeditlerin tarih alanlarına tarihten başka birşey yazınca hata veriyordu.normal datetimepickeri tabloya nasıl bağlarım bilmediğim için araştırdım.Dbdatetimepickeri buldum.Bağladım tabloya bağlamasına da, forumda yazdığım tarih olayı geldi karşıma.delphiturkiye ve delphiturk forumlarını aradım.bana ilaç olacak bir şey yakalayamadım.
Şimdi sizden bir kaç isteğim olacak;
1-basit bir db ile hazırlanan minik bir program.içinde ansiuppercase olayı halledilmiş, dbeditler dışında ki daha doğrusu db ile başlamayan edit, maskedit fln gibi nesnelerin tabloya bağlandığı ve forumda yazdığım tarih problemi olmayan datetimepicker nesnesinin kullanıldığı bir örnek program.
Programı source kodu ile ayseldemir1984@yahoo adresine gönderebilirsen şimdiden teşekkür ederim
Kolay Gelsin...