Eğitim Seminerleri
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Bu hafta da
maalesef gelemedim.. Ama CD lerden çok şey öğreneceğim kesin. Yayında ve Yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
Mustafa Hocam benim arakdaşın sınavları çok yoğunmuş o yüzden beni bir kişi kabul edin..

Mustafa Hocam benim arakdaşın sınavları çok yoğunmuş o yüzden beni bir kişi kabul edin..
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
-
- Üye
son liste :
1. Fahrettin
2. Recep Şimşek
3. Admin
4. Oğuz Özturk
5. Oğuz'un arkadaşı
6. TrSoft
7. GKimirti
8. Hdayi
9. nugre
10. mege
11. Forum dışından IT'ci bir arkadaş.
12. Hatice Sevim.
13. Zülküf
14. İsmail
15. Selman
16. cebeser
17. Husonet
Kolay gelsin.
1. Fahrettin
2. Recep Şimşek
3. Admin
4. Oğuz Özturk
5. Oğuz'un arkadaşı
6. TrSoft
7. GKimirti
8. Hdayi
9. nugre
10. mege
11. Forum dışından IT'ci bir arkadaş.
12. Hatice Sevim.
13. Zülküf
14. İsmail
15. Selman
16. cebeser
17. Husonet
Kolay gelsin.
En son mussimsek tarafından 10 May 2004 01:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Selamun Aleykum;
Malesef bu haftada adapazarlılar olarak seminere katılamadık zülküf hocamanın LES sınavı çıkınca.nasip işte öncelikle Gökmen'e ,ramsnet'e ve eğitime katılan tüm delphitürkiye üyelerine teşekkür edrim.
Mustafa hocam listeye Zülküf,İsmail,Selman bizide ekle inşallah bi aksilik çıkmaz.23 mayıs'ta görüşmek dileği ile..
Malesef bu haftada adapazarlılar olarak seminere katılamadık zülküf hocamanın LES sınavı çıkınca.nasip işte öncelikle Gökmen'e ,ramsnet'e ve eğitime katılan tüm delphitürkiye üyelerine teşekkür edrim.
Mustafa hocam listeye Zülküf,İsmail,Selman bizide ekle inşallah bi aksilik çıkmaz.23 mayıs'ta görüşmek dileği ile..
Mustafa Hocam Kanbersiz Düğün olurmu
Benide yazın. Yoksa diskalifiye mi ettiniz beni 

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Teşekkür Ederim Hocam Aynı duyguları paylaşmamız ne güzel 

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Mustafa hocam bu arada ben dün yapılan seminerin cd lerini 23 Mayıstaki seminerde almak isterim.. Bu konuda şimdiden bilgi vermem gerekiyormu bilemiyorum..
Daha önceki seminer cd lerini sağolsun naile hanımdan edinmiştim. Ancak malumunuz artık naile hanım konyadan gitmiş olsa gerek..
Daha önceki seminer cd lerini sağolsun naile hanımdan edinmiştim. Ancak malumunuz artık naile hanım konyadan gitmiş olsa gerek..
İlimle geçen bir gece,
Valla sonunda bir seminere katıldım işte
Hatta katılaabilmek için o gece hiç uyumadan gittim hani aksilik olurda gidemem diyerekten
Seminerde de hiç uyumadım (alışkanlık işte).
Aaaaaa tabi bu arada Mege ve Husonetten ayrıca otel ücreti alınacaktır.
Gökmen'in ağzına sağlık bu arada. Çok güzel anlattı herşeyi o kadar derine girdi ki az kalsın delphiyi yeniden inşa edecektik
Katılan herkese (kendime de) teşekkür eder. Fahrettin abi'nin de kesesine bereket olsun diyeyim (sanırım pastaları o aldı, ya da kim aldıysa onun kesesine bereket olsun...)
Bir dahaki seminerde inşallah görüşebilmek üzere diyecem ama aklıma geldi 23 Mayıs'ta kızkardeşimin Söz olayı var ya...
Saygılar

Aaaaaa tabi bu arada Mege ve Husonetten ayrıca otel ücreti alınacaktır.
Gökmen'in ağzına sağlık bu arada. Çok güzel anlattı herşeyi o kadar derine girdi ki az kalsın delphiyi yeniden inşa edecektik

Katılan herkese (kendime de) teşekkür eder. Fahrettin abi'nin de kesesine bereket olsun diyeyim (sanırım pastaları o aldı, ya da kim aldıysa onun kesesine bereket olsun...)
Bir dahaki seminerde inşallah görüşebilmek üzere diyecem ama aklıma geldi 23 Mayıs'ta kızkardeşimin Söz olayı var ya...

Saygılar