Hastane Otomasyonu

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
odemir01
Üye

Hastane Otomasyonu

Mesaj gönderen odemir01 »

Arkadaşlar sohbete eklemiştim ama yerinnin yanlış olduğu bilgisi geldi arkadaşlardan. bende burada tekrardan yayınlıyorum

Program sürekli olarak yenilenecektir. Değişkliği ve demoyu aşağıdaki linkten takip ede bilirsiniz.
Programa girmek için gereken kullanıcı kodu =1 şifre =1

Download için. www.ehbys.org
Varsa Yoksa Delphi
Kullanıcı avatarı
rdsoft
Üye
İletişim:

Re: Hastane Otomasyonu

Mesaj gönderen rdsoft »

Web sayfanda bir problem var galiba açılmıyor.
tunç_80

Mesaj gönderen tunç_80 »

abicim programını bilgisayara kuruyorum daha sonra exe ye tıkladıktan sonra açmak istediğim zaman şu hata mesajını alıyorum : OLE Error 800EE700 gibi hata mesajı veriyor ne yapmam lazım ...
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

Projende kullandığın bileşenler neler bilmiyorum ama sebebi onlardan birisi olabilir.
Şaban Şahin AKMAN

Mesaj gönderen tunç_80 »

sonunda çalıştırdım programı yalnzı bir sorunum var benim programcı bir arkadaşım onlarda hastane otomasyon programı yazıyor aynı bu ehbys programında nasıl yaptıysa bütün hastane bilgilerini buldu ama ben bulamadım bu işlemi herkes yapabilirmim yoksa sgk nın sitesinden ücreti karşılığında lınan kullanıcı adı ve şifresi olan mı girebilir bu işlemi nasıl yapıyorlar yani tc nosu girince bütün bilgileri nasıl buluyorlar ....