ctrl+space
-
- Üye
ctrl+space
ctrl+space çalışmıyor sonraki oto komutlar göstermiyor ayarı mı bozuldu ne oldu bilemedim . çöz
emedim. delphi7. kullanıyorum
bu konuda yardım ederseniz sevnirim. teşekkürler.
emedim. delphi7. kullanıyorum
bu konuda yardım ederseniz sevnirim. teşekkürler.
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Re: ctrl+space
MSN messenger patron koruma ayarı vardır aynı kısayolu kullanan, o aktifken çalışmaz.
Şaban Şahin AKMAN
-
- Üye
çok teşekkür ederim.. henüz deneyemedim evde kullanmıyorum msn hiç sorun olmuyor işte sürekli msn açık olduğundan çalışmıyordur ... yine de deneyip cevaplayacağımm.. ama eminim ondandır... size de kolay gelsin
-
- Üye
msn yi çalıştırmadan ctr+space son sürat çalışıyor teşekkürler patron kilidi mi ne varmış onu bulamadımdan msn çalıştırmıyorum
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Bu özellik messenger plus eklentisi ile gelen bir özellik. Yani sisteminizde bu yüklü ve bunun için Plus menüsü kullanılarak ayar yapılabilir.
Plus -> Tercihler & Seçenekler -> Menü seçeneği
[Messenger] Başlık Sekmesi
[Messenger Kilidi] Sol sekmesi
Messenger kilidini sistem geneli bir kısayol ile etkinleştir işaretini kaldırın, artık msn ile delphiyi bir arada kullanabilirsin.
Plus -> Tercihler & Seçenekler -> Menü seçeneği
[Messenger] Başlık Sekmesi
[Messenger Kilidi] Sol sekmesi
Messenger kilidini sistem geneli bir kısayol ile etkinleştir işaretini kaldırın, artık msn ile delphiyi bir arada kullanabilirsin.
Şaban Şahin AKMAN
-
- Üye
ya siz ne kadar güzel şeyler yzıyorsun teşekkür ederim saolun buldum ve hallettim. 

Merhaba.
Ben de msn ve msn plus kurulu değil. Ancak ctrl+space çalışmıyor bir türlü. Sanıyorum başka bir program daha engelliyor ama arkada çalışan uygulamaları da kapattım. Çözülmedi.
GExpert var ondan şüpheleniyorum ama GExpert'in kısayol tuşlarını kapattığım halde düzelmedi.
Ben de msn ve msn plus kurulu değil. Ancak ctrl+space çalışmıyor bir türlü. Sanıyorum başka bir program daha engelliyor ama arkada çalışan uygulamaları da kapattım. Çözülmedi.
GExpert var ondan şüpheleniyorum ama GExpert'in kısayol tuşlarını kapattığım halde düzelmedi.
Bu sorunu ben çözdüm ama buraya yazmayı unutmuşum, kusura bakmayın.
Benim bilgisayarımda google search kuruluydu. Kaldırdığımda düzeldi.
İyi çalışmalar.
Benim bilgisayarımda google search kuruluydu. Kaldırdığımda düzeldi.
İyi çalışmalar.