Selamlar.
ASYNC Turbo power ile ses göndermi yapacak bir uygulama geliştiriyorum. ses dosyamı OnTapiConnect olayında gönderiyorum fakat arama gerçekleştirildiği anda yani karşı taraf telefonu kaldırmadan ses yollanmaya başlıyor. bu durumda telefon geç açan vatadandaş dinleyeceği sesi ortasından işitmeye başlıyor. OnTapiStatus olayında da ahizenin kaldırıldığı anda bir hareket gerçekleşmiyor. Bu durum modemimin yetersizliğinden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir modem var mı ? Veya başka bir olayla ahizenin kaldırıldığı anın tespit edilebilme şansı var mı ? Bu konuda çalışma yapan arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
tapi ile modem kullanarak sesli mesaj göndermek.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: tapi ile modem kullanarak sesli mesaj göndermek.
ben bu tarz bir konuyla ilgilenmiştim daha önce
sana benimdenediğim modemi önerebilirim soft v90 bide usrobotics iyi diye duymuştum.telefon çaldığı anda onconnect olayı meydana geliyo .answer on ring 2 yi yükseltirsen mesela 80 gibi ozaman otomatik açılmaz.ama ben onnect olayı ile değil onstatus ile yapmıştım.o konumda daha başarılı sonuçlar alına biliniyo.tapi örneklerinde güzel şeyler var incele onları bende de vardı bi kaçtane bulabilirsem yollarım. kolay gelsin
sana benimdenediğim modemi önerebilirim soft v90 bide usrobotics iyi diye duymuştum.telefon çaldığı anda onconnect olayı meydana geliyo .answer on ring 2 yi yükseltirsen mesela 80 gibi ozaman otomatik açılmaz.ama ben onnect olayı ile değil onstatus ile yapmıştım.o konumda daha başarılı sonuçlar alına biliniyo.tapi örneklerinde güzel şeyler var incele onları bende de vardı bi kaçtane bulabilirsem yollarım. kolay gelsin
selamlar igny. İlgilendiğin için teşekkürler.
7 gün sonra da olsa birisinin cevap yazması sevindirici. SoftV90 conexant olması lazım. iki modelden birini bulursam alacağım. Ben de bir tane Apache HCF K56 var. Fakat gelen çağrıya cevap vermiyorum. Arama yapıyorum. Denemelerimi şirket içi santralden yapıyorum. Bundan da kaynaklanıyor olabilir sanırım. çünkü onconnect olayı karşı tarafa cevap vermeden telefon çalmaya başladığı anda çalışıyor.onStatus'de ise telefona cevap verildiğinde hiçbir değer üretilmiyor.
7 gün sonra da olsa birisinin cevap yazması sevindirici. SoftV90 conexant olması lazım. iki modelden birini bulursam alacağım. Ben de bir tane Apache HCF K56 var. Fakat gelen çağrıya cevap vermiyorum. Arama yapıyorum. Denemelerimi şirket içi santralden yapıyorum. Bundan da kaynaklanıyor olabilir sanırım. çünkü onconnect olayı karşı tarafa cevap vermeden telefon çalmaya başladığı anda çalışıyor.onStatus'de ise telefona cevap verildiğinde hiçbir değer üretilmiyor.
bende şirket içindeki hattan istediğimi yapamadım.ama ben sadece caller id yapmıştım.onstatuste tel çaldığında numara görünüyodu.ses gönderme işi nasıldır tam bilemem ama tapide arama yapıp aramaları cevaplayabiliyordum.